Novinky, které v červenci můžete sledovat na Netflixu v češtině: Od pokračování thrilleru V pasti po akcí nadupaného Dezertéra

Foto: Andrea Resmini/Netflix © 2022

Prázdniny jsou v plném proudu, ale i na dovolených a na cestách si sem tam zapneme Netflix a zkoukneme nějaký ten film či seriál. Co si pro nás streamovací gigant se znělkou „tudum“ před každým pořadem připravil na první měsíc prázdnin?

Už od 6. července mohou fanoušci krimi sledovat druhou řadu skvělého seriálu Advokát v hlavní roli s Manuelem Garcíou-Rulfem. Pokračování si vejde stejně dobře jako první řada. Obě na ČSFD dosahují nad 76 %.

Tento týden 14. července se pak milovníci žánru sci-fi mohou těšit na pokračování úspěšného filmu V pasti. Tentokrát se přeneseme do Barcelony, kde bude na obyvatelstvo čekat ještě více nebezpečí. Stejný den pak na Netflix dorazí také 5. řada Too Hot To Handle.

Následovat budou 20. července Sladké magnólie. Tři kamarádky si ve třetí řadě romantického dramatu opět prožijí radosti a strasti a vy můžete jejich životní události sledovat s nimi. Ve třetí řadě se navíc objeví i nové postavy.

Poslední tři díly třetí řady Zaklínače pak dorazí na streamovací platformu 27. července a završí tak počínání Henryho Cavilla v roli Geralta z Rivie, kterého v této roli další řadě vystřídá Liam Hemwrorth.

O den později pak bude k dispozicí druhá řada seriálu Šikovný krejčí o slavném krejčím, který v první řadě začal šít svatební šaty pro snoubenku nejlepšího kamaráda. Všichni tři ale skrývali temná tajemství, která jim začala převracet život vzhůru nohama. Jak to bude dál?

Za pozornost rozhodně ale stojí i akční komedie s Piercem Brosnanem a Adamem Devinem v hlavních rolích. Tchán s tchyní jsou psanci je na Netflixu už od 7. července a i když je to spíše béčková podívaná, na takový pohodový letní večer ujde.

Kdo má rád dokumenty a technologie, neměl by 10. července přehlédnout druhý díl série Nepoznané. Po objevování pokladů starověkého Egypta v prvním díle Ztracené pyramidy následuje Nepoznané: Roboti zabijáci. Dokumentární film ukazuje úskalí umělé inteligence v armádě. Jak velkou vlastně pro lidstvo představuje hrozbu? Během tohoto měsíce pak přijdou na řadu ještě dva díly série Jeskyně kostí (17. července) a Kosmický stroj času (24. července).

Zajímavou podívanou přinese 1í. července i dokument Nejhlubší nádech o italské rekordmance v potápění bez kyslíku Alessii Zecchini a odvážném irském bezpečnostním potápěči Stephenu Keenanovi.

Dne 21. července pak bude online komediální thriller Oni naklonovali Tyrona, ve kterém obyvatele lokální černošské komunity používá laboratoř podporovaná vládou jako pokusné králíky. O týden později prozkoumá 27. července nejtemnější místa lidské duše německý sci-fi thriller V ráji.

Každý, koho baví dokumenty o zločinech a skutečných případech, si jistě přijde na své při sledování dokumentu Dáma ticha: Vraždy Mataviejitas. Ten na Netflixu bude k mání od 27. července a bude se zaobírat příběhem nechvalně proslulé mexické sériové vražedkyně Juana Barraza, která k smrti nenávidí svou matku, a tak cítila potřebu zabíjet staré dámy a očisťovat tak svět od jejich přítomnosti.

Na konci měsíce 28. července bude na Netflixu dostupná druhá řada úspěšného korejského akčního seriálu Dezertér. Čekají nás další příběhy šikanovaných vojáků, kteří utíkají z armády, a také jejich lovců. První řada měla velký úspěch i u českých diváků, doufejme tedy, že ani pokračování nezklame.

Všechny zmíněné dokumenty, filmy i seriály dorazí na české rozhraní Netflixu a budou tedy dostupné buď s českými titulky nebo dabingem.

Foto: Blackaura/Netflix

Zdroje: Netflix, Netflix Media Center, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.