Postapokalyptický hit Netflixu nutí lidi páchat sebevraždy. Trailer k pokračování ukazuje ještě zlověstnější hrozbu

Foto: Lucia Faraig/Netflix

Populární film z roku 2018 o matce, která chrání své děti před zlou silou, jež nutí lidi páchat sebevraždy, se nyní přesouvá do Španělska. V pasti: Barcelona (Bird Box Barcelona) bude mít premiéru už 14. července a Netflix nyní vydal další trailer, který odhaluje zlověstnou hrozbu.

Netflix odhalil druhý oficiální trailer k filmu V pasti: Barcelona, který je rozšířením V Pasti se Sandrou Bullock z roku 2018. Nejnovější upoutávka na spin-off ve španělštině začíná ve chvíli, kdy světovou populaci decimuje tajemná síla a otec Sebastian, kterého hraje Mario Casas, chrání svou dceru Annu a společně putují zpustošenými ulicemi Barcelony a snaží se uniknout démonům a temným entitám v nevidomém světě, kde je nutné skrývat oči před denním světlem.

„Jsou horší věci, než ty bytosti. Po městě chodí muži bez pásek. Chtějí, aby ty bytosti viděl celý svět,“ zaznívá v temné upoutávce, kterou Netflix vydal před několika dny. Ta dále ukazuje lidi, kteří páchají sebevraždy skokem do metra nebo se upalují uprostřed ulic. Film, který napsali a režírovali Álex a David Pastorovi, zakazuje lidem otevírat oči, protože každý, kdo se podívá na zlou sílu, bude nucen se násilně zabít.

Postapokalyptický thriller V Pasti z roku 2018, který byl natočen podle stejnojmenného románu Joshe Malermana, sledoval příběh ženy, která se musela vydat na nebezpečnou cestu se svými dětmi. I zde neviditelná entita způsobovala, že lidé při pohledu na ni páchali sebevraždy. Ovšem tentokrát Netflix slibuje, že se objeví ještě děsivější hrozba.

Zdroje: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.