Nová řada seriálu Sladké magnólie přinese vztahové trable, dávku přátelství i záhadnou ženu z minulosti

Eva Lenská
Foto: Netflix

Milovníci romantiky, opravdového přátelství a koktejlu zvaného Margarita se mohou radovat, neboť na Netflix míří třetí řada oblíbeného amerického seriálu Sladké magnólie (Sweet Magnolias). I tentokrát budou hrdinky řešit hlavně vztahy, nicméně letos mají před sebou i hromadu nelehkých zkoušek.

„Nové vztahy a nové výzvy jsou dobré pro duši,“ říká v upoutávce k pokračování seriálu Maddie a nejspíš má pravdu. Koneckonců životy tří kamarádek z městečka Serenity na jihu Spojených států ovlivní mnoho novinek. Opět budou žonglovat se vztahy, rodinou i kariérou. Přesně tak, jak jim to napsala spisovatelka Sherryl Woods ve stejnojmenné sérii, která se skládá z jedenácti knih. V češtině ale vyšly jenom tři.

ČTĚTE TAKÉ: Gillian Anderson si zahraje v akčním historickém seriálu Netflixu. V době mnoha předsudků vůči ženám dosáhne obrovské moci

Co naše tři přítelkyně čeká tentokrát? Dana Sue (Brooke Elliot) pracuje na záchraně nebo spíše obnově manželství poté, co pustila do domu bývalého muže Ronnieho (Brandon Quinn). Vydrží jim to, nebo ji bude opět podvádět? Helen (Heather Headley) pro změnu uvízla mezi dvěma skvělými muži, kteří ji milují. Bývalý přítel Ryan hrdinku požádal o ruku, takže si musí vybrat mezi ním a novou láskou Erikem.

Maddie (JoAnna Garcia Swisher) se snaží pomoci baseballovému trenérovi Calovi (Justin Bruening), jenž má problém se zvládáním vzteku. To se ukázalo, když ho po rvačce odvezla policie. Má cenu pouštět se do vztahu s takovým mužem?

Do příběhu ale zasáhnou i další postavy. Pořád jsou tu ještě rodiny hlavní trojice a navíc se znovu objeví záhadná žena z minulosti. Problém způsobí také nečekaný šek na pomoc místní komunitě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 8. řada seriálu Cizinka má být poslední, ale producentka by ráda natáčela dál. Problémem je knižní série

Fanoušci seriálu si určitě přijdou na své a rádi opět uvidí své oblíbené hrdinky. Jak to ale bude se seriálem dál, když už existuje takto početná knižní předloha? Dočkáme se snad i dalšího pokračování?

„Myslím, že tato řada přinese úplně novou atmosféru a styl. Chci říct, že je to to stejné sladké a krásné město Serenity se stejnými přátelskými tvářemi a známými obličeji, ale letos prostě půjdeme trochu víc do hloubky. Natáčení bylo opravdu zábavným obdobím a bojuju za čtvrtou řadu, protože tento příběh musí pokračovat,“ nechala se slyšet JoAnna Garcia Swisher. Naděje tu tedy rozhodně je.

Třetí řada romantického seriálu Sladké magnólie bude na Netflixu dostupná od 20. července.

Zdroje: Tudum, Digital Spy, Cinemablend

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.