Léto bude ještě žhavější. 5. řada sexy reality show Too Hot to Handle je tady

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Po více než půl roce, kdy nás hřála čtvrtá série žhavé reality show, se vracíme na tropický ostrov s přitažlivými singles. Fanoušci se těší až opět usednou s popcornem v ruce a jednoduše vypnou mozek u své oblíbené reality show, kde je hlavním cílem, se jednoduše s nikým nevyspat nebo se ani nelíbat a neuspokojovat se. Too Hot to Handle je (skoro) zpět!

Dating reality show Too Hot to Handle se po více než půl roce vrací na Netflix! Opět se dočkáme těch nejvíc sexy mladých lidí planety, kteří budou bojovat se svým libidem i emocemi.

I když nevíme, co přesně se stane v další sérii, můžeme předpokládat, že koncept show zůstává stejný – skupina lidí si myslí, že se účastní nové fiktivní reality show, než se jim skutečně řekne, že jsou v pořadu Too Hot to Handle. Přibližně deset atraktivních influencerů, sportovců či i modelek je tedy zklamáno, že nevyrazili na dovolenou plnou flirtu a sexu. Nic z toho nemají dovoleno. Na druhou stranu, můžou vyhrát přibližně 4.000.000 korun.

Celou sérií provází moderátorka Lana, tedy umělá inteligence v podobě kuželu, která sleduje každý pohyb jednotlivců po luxusní tropické vile. Zakázáno je se líbat, uspokojovat a hlavně mít sex, po celou dobu pobytu.

ČTĚTE TAKÉ: Umělá inteligence ničí vztahy a mění tváře partnerů při nevěře. Světově první reality show tohoto druhu všechny pořádně zmate

Skupina má několik týdnů na takzvanou převýchovu. Pokud mezi nimi vzniknou páry, které se skutečně milují pro svou osobnost a ne pouze kvůli fyzické kráse, vyhrají. Pokud se jim to nepodaří, za každý prohřešek se jim budou odečítat peníze z možné výhry. Během pobytu budou navštěvovat workshopy, kde se budou učit o vytvoření hlubšího emocionálního spojení se svými novými partnery. Na konci bude jeden člen skupiny oceněn za veškerý svůj osobní rozvoj, je tu tedy motivace jak osobní, tak i kolektivní.

V současné době není potvrzeno, kdo se objeví v nové sérii. Obvykle se však účastní soutěžící z celého světa: v předchozích sériích byli obsazeni členové z Austrálie, Kanady, Velké Británie, USA či Jižní Afriky.

Nových dílů se dočkáme již 14. července a pravděpodobně bude nová série zveřejněna ve dvou částech, po týdnu, tak jako před sedmi měsíci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Omrzel vás už Love Island? Pusťte si na Netflixu novou seznamovací reality show IRL: IN REAL LOVE

Zdroj: Netflix, Cosmopolitan, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.