Česká komedie, o které se málokdo vyjadřuje slušně, nebo Andrew Scott v dramatickém thrilleru. Netflix láká na dubnovou nabídku

Foto: Bohemia MP

Duben je tady a s ním i pravidelný přehled Netflixu o tom, jaké zajímavé novinky si pro své diváky přichystal. Těšit se můžete na mazaného panovníka Toma Ripleyho, skandál, který pořádně zamával královskou rodinou ve Velké Británii, druhou část sci-fi eposu Rebel Moon i české komedie.

Netflix opět ve svém video-výběru láká na některé novinky, které během dubna vydá. A i když jich bude víc jak 30, poutat se rozhodl opět jen na ty, které jsou podle něj pro české diváky nezajímavější.

Jako první přichází s upoutávkou na seriál Ripley, který vyjde 4. dubna. V tomto osmidílném dramatickém thrilleru si diváci užijí podívanou na vychytralého muže, který pronikne do luxusního světa boháčů a jakmile mu začne téct do bot, sáhne po drastickém řešení. Do role Toma Ripleyho byl tentokrát obsazen Andrew Scott.

O den později možná pak Netflix zase trochu naštve britskou královskou rodinu, když divákům přiblíží Rozhovor dekády. Ten se zaměřuje na skandál oblíbeného syna královny Alžběty II. prince Andrewa, kterému byla následně odebrána všechna jmenování do čestných vojenských a charitativních pozic.

TAKÉ JSME PSALI: 5 NEJVĚTŠÍCH HITŮ NETFLIXU, KTERÉ LETOS ZAUJALY ČESKÉ DIVÁKY: SERIÁL, KTERÝ KAŽDÉHO ROZBREČEL I AKTUÁLNĚ NEJVĚTŠÍ AKČNÍ PECKA

Poprvé snad Netflix neláká jen na filmové a seriálové premiéry z vlastní produkce, ale vloudil se sem i česko-slovenský snímek. Jde o komedii z roku 2022 Grand Prix, ve které si zahráli například Kryštof Hádek, Robin Ferro nebo Štěpán Kozub. Ta na Netflix dorazí už 17. dubna. Ač má hodnocení celkem průměrné, na Kinoboxu například Grand Prix dosahuje 58 %, je už teď téměř jisté, že bude jako jiné tuzemské průměrné kousky kralovat TOP 10 nejsledovanějších titulů Netflixu. Diváci se zkrátka neubrání zvědavosti.

Grand Prix - Štěpán Kozub, Kryštof Hádek
Foto: Jan Hornik / Falcon

V druhé půlce měsíce se pak pokračování dočkají příznivci sci-fi eposu Rebel Moon. Tentokrát s podtitulem Jizvonoška. První díl si u diváků nevedl zrovna nejlépe, Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně má na Kinoboxu pouze 52 %. Zda dokáže druhá část zvednout laťku, to uvidíme už 19. dubna.

Streamer dále ve svém přehledu láká na spin-off seriálu Sandmen, Mrtví mladí detektivové, jehož předlohou je komiks Neila Gaimana a Matta Wagnera. Ten dorazí 25. dubna. V novince se dva mladíci místo posmrtného života rozhodnou zůstat na Zemi a využít své schopnosti ke konání dobra.

ČTĚTE TAKÉ: SERIÁL JEDEN DEN ODROVNAL DIVÁKY PO CELÉM SVĚTĚ A MĚL TAKOVÝ ÚSPĚCH, ŽE SE NETFLIX ROZHODL VYDAT I JEHO FILMOVOU VERZI

Mrtví mladí detektivové.
Foto: Ed Araquel/Netflix

Dále pak na Netflix dorazí také český propadák Ženy a život z roku 2022, který diváci v mnoha internetových diskusích popisovali výrazy jako tuctový, hrozný či nekoukatelný a málokdo se o něm vyjadřoval slušně. Za své mluví i jeho hodnocení na Kinoboxu. Ženy a život tady má 38 %. Pokud byste se i přes to rozhodli, že ho ale chcete vidět a udělat si názor sami, můžete už od 25. dubna.

Pokud vás tyto novinky promované Netflixem nezaujaly, máme pro vás i další tipy. V dubnu se můžete také těšit na jihokorejskou sci-fi novinku Parasyte: The Grey natočenou podle slavné mangy, francouzský mysteriózní thriller Anthracite, dramatický snímek podle skutečné události Odcizení či britský dramatický seriál Sobík, který divákům představí starší ženu, jež se rozhodla stalkovat muže.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 6 SEVERSKÝCH FILMŮ, KTERÉ SE ŘÍTÍ NA NETFLIX: NABÍZÍ SKUTEČNÝ PŘÍBĚH Z 2. SVĚTOVÉ VÁLKY I ADAPTACI KRIMI ALEXE AHNDORILA

A ani to není zdaleka všechno. Sledujte Netflixer.cz, aby jste se dozvěděli, jaké další kousky stojí za pozornost, nebo kterým se naopak vyhnout obloukem. O novinkách nejen na Netflixu informujeme každý den a snažíme se přinášet informace i o těch, kterými se jiné filmové servery nezabývají, a přitom často stojí za pozornost.

Zdroje: Netflix, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.