Čtvrtá série Rychle a zběsile: Závodníci v utajení zavede Toretta a jeho přátele do Mexika

Petr Stoško
Foto: Netflix

Zatímco filmaři slavné série Rychle a zběsile chystají její deváté a desáté pokračování, jeho animovaný kolega od Netflixu, Rychle a zběsile: Závodníci v utajení přichází s dalšími osmi díly, tentokrát z prostředí prosluněného Mexika.

Po první řadě odehrávající se v Americe, druhé v brazilském Riu a třetí v africké Sahaře se parta okolo Tonyho Toretta vydává do další exotické destinace, do Mexika. V nové sezóně se kromě Tonyho vrací samozřejmě všichni staří známí – Cisco, Frostee, Echo, Layla, Paní Nowhere i Gary.

Tým se po událostech na Sahaře snaží polapit mazanou Rafaelu, kterou Tonyho banda nahání po celém světě. Nakonec se podaří ji chytit a mladí agenti jsou přesvědčeni, že mají hotovo. Na večírku, který oslavuje sté zatčení Paní Nowhere, dojde k napadení celého týmu tajemnými lidmi v superoblecích. Po souboji s neznámými vetřelci jsou Paní Nowhere, Tony, Layla, Cisco a Echo zatčeni a obviněni z atentátu, k němuž v budově večírku došlo. Hrdinům se za pomoci Frosteeho podaří uprchnout a vydávají se do Mexika, kde se snaží najít toho, kdo za atentátem stojí, a zjistit, proč to dotyčný na Tonyho tým hodil.

Akční seskoky, exploze, padající letadla, šílené honičky v autech i tajemní bojovníci v superoblecích, prostě vše na co jste v sérii Rychle a zběsile zvyklí dostanete i ve čtvrté sérii, která je na Netflixu dostupná s českým dabingem i titulky už od 16. dubna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.