Rozčarování od tvůrců Simpsonových pokračuje. Setkáme se s hamižným bohem a budeme svědky abnormální mezirasové romance

Petr Stoško
Foto: Netflix/Courtesy of Netflix

Před čtyřmi lety přišel scénárista Matt Groening s novým seriálem, který měl navázat na velký úspěch Simpsonových. Realita ale byla značně odlišná, když se Rozčarování (Disenchantment) nesetkalo s takovou popularitou, jakou on i celý Netflix očekávali. Přesto se ale od 9. února můžeme podívat už na čtvrtou řadu tohoto seriálu.

Nová řada seriálu jako vždy přímo navazuje na konec té předchozí. Bean je svou zlou matkou Dagmar neustále nucena do svatby s fešným satanem, který vládne samotnému peklu. Ačkoliv má Dagmar své plány, Bean se podaří uprchnout a sama bez přátel musí najít cestu z pekla. Mezitím se dostal Luci do nebe, kde prožívá nejhorší chvíle svého života.

Ani další Beanin kamarád Elfo na tom není o moc lépe, když je zajat obrovskými zlobry. Bean, Luciho i Elfa čeká mnoho nových zážitků a jejich nepředvídatelné chování je opět mnohokrát dostane do nebezpečí. Během čtvrté řady odhalíme Elfův rodinný původ nebo se podíváme na tajemný hrad, který se nachází hluboko v oceánu.

Scénáristé Josh Weinstein a Matt Groening připravili novou sadu ztřeštěných epizod, které referují na mnoho událostí ze skutečného světa. Tento exkluzivní seriál Netflixu je k dispozici v originálním znění s titulky nebo s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Anež Štefanová

    Rozčarování je boží a jsem ráda, že je další série, fakt mě to baví!?