7 novinek, které v lednu dorazí na Netflix: Kandidát na Oscara, z kterého vám nebude dobře od žaludku, nebo pořádně napínavé krimi

Foto: Netflix

Netflix už před koncem roku láká na své lednové novinky. Pro své předplatitele si připravil hromadu nových filmů a seriálů. Mezi ty nejočekávanější patří nový seriál inspirovaný skutečností od tvůrců Narcos, pořádně napínavý kriminální thriller nebo film o jedné z nejdrsnějších leteckých katastrof.

Netflix opět zveřejnil video upoutávku, kde představuje novinky ze světa seriálů, filmů i reality show, které uvede během ledna. Už první den nového roku se můžeme těšit na emocionální horskou dráhu v podobě krimi thrilleru Podruhé mě neoklameš podle knihy Harlana Cobena, jehož adaptace na streamovací platformě patří k jedněm z nejlepších v tomto žánru.

Hned 4. ledna pak dorazí film, z kterého vám možná nebude dobře. Jde totiž o film Sněžné bratrstvo, který bude v roce 2024 reprezentovat Španělsko v soutěži o ceny Oscar. Dramatický thriller je rekonstrukcí letecké havárie, jež se stala v Andách v roce 1972 a donutila přeživší přijmout extrémní opatření, včetně kanibalismu.

TAKÉ JSME PSALI: NOMINACÍM NA ZLATÝ GLÓBUS VLÁDNE BARBENHEIMER A BOJ O MOC. 13 ŽELÍZEK V OHNI MÁ I NETFLIX VČETNĚ VÁLEČNÉHO DRAMATU A TEMNÉ KOMEDIE

O den později, 5. ledna, nám dá čtyřnásobný držitel ocenění Emmy Dan Levy Lekci truchlení.  Doufá, že film, který mu pomohl vyrovnat se s vlastním zármutkem, poslouží i dalším lidem.

Ani milovníci sportu nezůstanou ochuzeni o parádní podívanou. Sportovní dokument Break Point, který v lednu 2023 nadchl diváky a na ČSFD si vysloužil parádních 83 %, totiž dostal druhou řadu. Ta na Netflix dorazí už 10. ledna.

Následující den, 11. ledna, pak dorazí třetí řada oblíbeného akčního animáku Sonic Prime. Pokračování se už 24. ledna dočkají také fanoušci oblíbené show Queer Eye Tým. Ta dorazí s 8. řadou.

A nakonec Netflix láká na 25. ledna, kdy Netflix ovládne obávaná Kmotra. Limitovaná série Griselda je inspirována životem ambiciózní Griseldy Blanco, která vytvořila jeden z nejvýnosnějších kartelů v historii. Dramatickou limitovanou sérii Griselda, v níž hraje hlavní roli a jehož výkonnou producentkou je Sofia Vergara, vytvořili showrunner Narcos a Narcos: Mexiko Eric Newman spolu s režisérem populárního seriálu Narcos, Andrésem Baizem.

ČTĚTE TAKÉ: DOBRODRUŽNÉ SCI-FI PODLE ÚSPĚŠNÉ KNIHY ČESKÉHO AUTORA MÍŘÍ NA NETFLIX. ADAM SANDLER SE V PRVNÍ UPOUTÁVCE PŘEDSTAVUJE JAKO KOSMONAUT Z ČECH

Zdroje: Netflix, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.