4. řada YOU je jiná, než ostatní. Penn Badgley už nechtěl natáčet scény, které byly pro seriál typické

Foto: Netflix

Na Netflixu právě běží první část 4. řady seriálu TY (YOU). Hlavní role se opět ujal herec Penn Badgley. V roli Joe Goldberga ho ale tentokrát uvidíme trochu jinak, než jsme byli doposud zvyklí. Některé scény herec odmítl natáčet, a tvůrci mu vyhověli.

V mnoha ohledech je čtvrtá série YOU pokračováním třetí řady a navazuje tam, kde skončila. Ale bystří diváci si mohou všimnout, že je v této řadě daleko méně intimity. Jednoduše řečeno, sexuálních scén je mnohem méně – a byl to požadavek hvězdy seriálu Penna Badgleyho.

Herec nedávno v podcastu Podcrushed prozradil, že to probíral s tvůrkyní seriálu Serou Gamble. „Zeptal jsme se jí, jestli už nemusím dělat žádné intimní scény.“ Naštěstí pro něj Sera Gamble nemohla být chápavější. „Ani nemrkla okem. Byla opravdu ráda, že jsem byl tak upřímný,“ říká s tím, že odezva byla velice pozitivní.

Tato změna souvisí se směrem jeho kariéry. Herec totiž doufá, že se distancuje od image „romantického hrdiny“, kterou si vytvořil během svého účinkování v Superdrbně a dalších projektech.

Také uvedl, že tato změna je v souladu s jeho hodnotami. „Věrnost v každém vztahu, a zvláště v mém manželství, je pro mě důležitá. Dospělo to do bodu, kdy to už nechci dělat,“ řekl. Penn Badgley je od roku 2017 je ženatý s herečkou a hudebnicí Dominou Kirke a v roce 2020 se jim narodil syn.

Na druhou stranu ale uznává: „Podepsal jsem smlouvu. Přihlásil jsem se do tohohle seriálu. Vím, co jsem udělal. Víte, nemůžete tento aspekt vyjmout z DNA konceptu, takže moje otázka zněla, jestli to zvládneme.“ A ano, zvládlo se to výborně! Mnoho fanoušků i kritiků totiž čtvrtou řadu zatím považuje za jednu z nejlepších.

I bez hromady milostných scén Joea Goldberga ve čtvrté řadě Penn fanoušky v rozhovoru pro Entertainment Tonight ujistil, že jejich žízeň bude uhašena a jejich otázky budou zodpovězeny. A navnadil je na osmou epizodu, která bude dostupná až v březnu. „Myslím, že v epizodě 8 uvidíte jinou stránku Joea, kterou jste nikdy neviděli. Dělá něco, co nikdy předtím nedělal a já myslím, že je to opravdu obohacující.“

První část 4. řady YOU je momentálně dostupná na Netflixu. Premiéry druhé části se dočkáme 9. března, tak si to zapište do kalendáře.

Zdroj: Podcrushed, Entertainment Tonight

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.