Seriál Queer Tým přišel s několika novinkami. Oznámení jednoho z protagonistů s fanoušky pořádně zamávalo

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Reality show Queer Eye láká na dvě nové sezóny. Změnou bude nyní nejen nová lokace, ale i sestava. Takzvanou Úžo pětku totiž opouští Bobby Berk. Co vzkazuje fanouškům a na co se můžou těšit?

Fanoušci reality show Queer Eye jásali, když Netflix oznámil již deváté pokračování pořadu. Tato novinka ale nebyla pouze dobrou zprávou. Bohužel se diváci mohou těšit pouze na čtveřici Jonathan Van Ness, Karamo Brown, Antoni Porowski a Tan France.

Sympatický designér Bobby Berk po šesti letech účinkování v seriálu končí v takzvané Úžo pětce a osmá série je tedy tou poslední, kde ho budeme moci vidět. Bobby se znenadání emocionálně se seriálem rozloučil na svých sociálních sítích.

„Pro komunitu Queer Eye, která se pro mě stala rodinou. Láska, kterou jsem od vás za posledních 6 let obdržel, byla naprosto neskutečná. Byli jste oddanými fanoušky a společně jsme mohli sdílet léčivé síly designu. Naučil jsem se od vás vše o laskavosti, lásce, přijetí, a to změnilo můj život k lepšímu. Způsob, jakým jste mě přijali takového, jaký jsem, je něco, co si s sebou opravdu ponesu po zbytek svého života. Během těchto let jste vy, skalní fanoušci, se mnou sdíleli tolik příběhů o tom, jak seriál ovlivnil vaše životy a já bych nemohl být více vděčný každému z vás za to, že jste byli tak stateční a podělili se o své zážitky.

Všem našim úžasný, milujícím a statečným hrdinům toho chci tolik říct a vyjádřit tolik vděčnosti za to, že jste mě přijali do svých domovů a srdcí. Díky vám jsem pokračoval celé ty roky a každý z vás mě změnil k lepšímu. Jsem na vás všechny moc pyšný! To, že vám mohu pomoci najít nejlepší verzi sebe sama, je něco, co jsem nikdy nepovažoval za samozřejmé a nikdy nebudu. S těžkým srdcem vám oznamuji, že osmá řada bude mou poslední v show. Nebylo to snadné rozhodnutí, ale je nezbytné. I když má cesta s Queer Eye skončila, má cesta s vámi ne. Velmi brzy mě uvidíte častěji,“ napsal designér na Instagramu.

ČTĚTE TAKÉ: Queer Eye Germany: pořad, ve kterém gayové přeměňují tradiční rodiny

Jestli bude populární show pokračovat bez Bobbyho nebo jestli tým dostane nový přírůstek se zatím neví. Fanoušci mají rozpolcené názory. Jediné, co lze nyní dělat, je čekat na novinky a na osmou řadu, kde je pětice ještě kompletní.

Osmá série inspirativního seriálu Queer Eye bude na Netflixu dostupná 24. ledna. Devátá sezóna se bude brzy natáčet „ve městě hříchu“, tedy Las Vegas, nově po New Orleans (Lousiana), kde se konala osmá.

Zdroje: Netflix, Bobby Berk instagram, Entertainment Weekly

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.