Kmotra brzy ovládne Netflix. V dramatu od tvůrců Narcos podle skutečných událostí se Sofía Vergara stane královnou kokainu

Foto: Elizabeth Morris/Netflix © 2023

Limitovaná série GRISELDA je inspirována životem ambiciózní Griseldy Blanco, která vytvořila jeden z nejvýnosnějších kartelů v historii. V 70. a 80. letech minulého století v Miami jí smrtící směs netušené dravosti a šarmu pomohla zkušeně se pohybovat mezi obchodem a rodinou, díky čemuž se stala všeobecně známou jako „Kmotra“. Podívejte se na oficiální trailer a prohlédněte si první fotografie, které vám přiblíží svět La Madriny (Kmotry).

Dramatickou limitovanou sérii GRISELDA, v níž hraje hlavní roli a jehož výkonnou producentkou je Sofia Vergara, vytvořili showrunner NARCOS a NARCOS: MEXIKO Eric Newman spolu s režisérem populárního seriálu NARCOS, Andrésem Baizem. Na seriálu se dále podílejí Doug Miro, Ingrid Escajeda a Carlo Bernard. Výkonnými producenty jsou Newman, Miro, Escajeda, Bernard spolu s Vergarou, Luisem Balaguerem a Latin World Entertainment. Kromě Vergary v seriálu dále hrají Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito a na obrazovce debutuje Carolina Giraldo (alias Karol G).

Sonda do světa drogové královny Miami

„Když jsem začala projekt připravovat, chtěl jsem se této k výzvě postavit čelem, protože Griselda Blanco je velmi složitá postava. Není to hrdinka a mnoho věcí, které udělala, byly opravdu hrozné. Bylo třeba prozkoumat tolik nuancí, pokud jde o to, kým skutečně byla – jako vůdkyně kartelu a neohrožená podnikatelka v Miami v 70. letech a samozřejmě jako žena, i jako matka,“ říká Sofía Vergara o ztvárnění role Griseldy Blanco.

Pro Sofíu Vergaru tato role představuje úplně nový směr v její kariéře. Diváci si ji mohou pamatovat z komediálního seriálu Moderní rodinka nebo jako porotkyni v talentové show Amerika má talent. Ztvárnění Griseldy Blanco je pro ni první dramatickou rolí.

Sofia Vergara jako Griselda .
Foto: Netflix

„Mým úkolem jako režiséra bylo být jejím spojencem, partnerem, chránit její výkon tím, že budu vždy ve střehu a budu si vědom jejích motivací. Pro Sofíu to byla velmi náročná role, protože se znovu definovala jako umělkyně. Ve své filmografii skutečně vytvořila něco jedinečného a neustále riskovala a pracovala mimo svou komfortní zónu,“ dodává k spolupráci s Vergerou Andrés Biaz, režisér všech šesti epizod seriálu.

„Andrés si dal záležet na tom, aby byl film drsný a reálný. Produkční hodnoty seriálu pro nás byly obrovské. Miami v této době mělo osobitý vzhled, pokud jde o způsob, jakým lidé v kartelu žili a oblékali se. Tyto lokace a styly jsou stejně osobité, jako ostatní postavy. Zacházelo se s nimi s maximální úctou a pravdivě,“ zakončuje Vergara.

Nová limitovaná série bude k vidění na Netflixu od 25. ledna příštího roku.

Muži stojící u auta. Seriál Giselda.
Foto: Elizabeth Morris/Netflix © 2023

Zdroj: Tiskové materiály Netflixu

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.