Emocionální horská dráha plná zvratů. Další krimi thriller Harlana Cobena míří na Netflix a nedá vám spát do posledního dílu

Eva Lenská
Foto: Sharma/Netflix

Knihy Harlana Cobena se vyznačují především originálními zápletkami a vystupňovaným napětím. Fanoušci thrillerů je milují a Netflix zřejmě také, protože podle nich točí úspěšné minisérie. Na leden chystá další. Jmenuje se Podruhé mě neoklameš (Fool Me Once) a ukáže nám, jak tajemství a podvody dokáží lidi spojit a zároveň rozdělit.

Maya Stern (Michelle Keegan) se snaží vyrovnat s brutální vraždou svého manžela Joea (Richard Armitage). Když ale nainstaluje dětskou chůvičku s kamerou, aby měla pod dohledem svou malou dcerku Lily, je šokována, neboť ve svém domě spatří muže, kterého poznává. Je to její manžel, o kterém si myslela, že je mrtvý…

Detektiv Sami Kierce (Adeel Akhtar), jenž vede vyšetřování Joeovy vraždy, se také potýká s vlastními kostlivci ve skříni, ač chce hrdince pomoci. Mezitím se Mayina neteř Abby a synovec Daniel snaží zjistit pravdu o vraždě jejich matky, k níž došlo o několik měsíců dříve. Nejsou oba případy nakonec propojené? Pátrání po pravdě postupně odhalí šokující tajemství, které navždy změní životy všech zúčastněných.

ČTĚTE TAKÉ: KMOTRA BRZY OVLÁDNE NETFLIX. V DRAMATU OD TVŮRCŮ NARCOS PODLE SKUTEČNÝCH UDÁLOSTÍ SE SOFÍA VERGARA STANE KRÁLOVNOU KOKAINU

Osmidílný seriálový thriller je adaptací stejnojmenného románu Harlana Cobena z roku 2016. Na rozdíl od knihy se děj seriálu odehrává ve Velké Británii, nikoli ve Spojených státech. Minisérii natočil režisér David Moore, který má na svědomí třeba populární seriál Cizinka. Natáčení trvalo 6 měsíců a probíhalo hlavně v Manchesteru a Andalusii.

Z napínavé upoutávky je vidět, že budeme s hrdinkou muset nahlédnout do minulosti. Kromě toho je velmi pravděpodobné, že její manžel narazil na něco velkého, možná organizovaný zločin. Ale o co tu vlastně jde? Nevodí Mayu, které se Joe neustále zjevuje, jen někdo za nos?

Podruhé mě neoklameš sleduje všechny postavy při napínavé honbě za pravdou, která odhalí šokující tajemství a navždy změní jejich životy. Jak je u Harlana Cobena zvykem, můžeme se těšit na pořádnou dávku napětí a dechberoucí propletence, díky kterým budeme jistě i tentokrát sledovat celý příběh až do konce, aniž bychom se vůbec ve své fantazii dokázali přiblížit rozuzlení.

Mysteriózní krimi série Podruhé mě neoklameš bude na Netflixu dostupná 1. ledna. I s českým dabingem.

Zdroj: Deadline, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.