Největší listopadové hity, které dorazí na Netflix: Očekávané válečné drama nebo show, ze které soutěžící odnášeli na nosítkách

Foto: Katalin Vermes/Netflix © 2023

Listopad je tady a s ním i nová upoutávka Netflixu, v které ukazuje ty nejlepší novinky, které si na podzimní měsíc pro své diváky přichystal. Začíná očekávaným válečným dramatem natočeným podle velice úspěšné knihy… a končí drsnou soutěží, v které lidé brečeli vyčerpáním.

Netflix v nové videoupoutávce láká diváky na listopadové novinky. Tou nejočekávanější je rozhodně válečná minisérie Jsou světla, která nevidíme natočená podle bestselleru Anthonyho Doerra. Hlavní hrdinku si v ní zahrála nevidomá herečka, ale těšit se diváci mohou také na hvězdu seriálu Dark Louise Hofmanna nebo hollywoodskou hvězdu Marka Ruffala. Premiéra nás čeká už 2. listopadu.

Dalším kouskem, od kterého má spousta diváků velké očekávání, je film Nyad. Ten dorazí hned vzápětí, tedy 3. listopadu a může se pochlubit nejen dramatickým dějem, ale hlavně skvělým obsazením. Zahrály si v něm dvě držitelky několika Zlatých glóbů: Annette Bening a Jodie Foster. Drama líčí strhující životní příběh atletky světové úrovně Diany Nyad. Tři desetiletí poté, co se vzdala maratonského plavání výměnou za prominentní kariéru sportovní novinářky, se tato obdivuhodná žena ve svých 60 letech rozhodla, že dokončí to, co začala, když jí bylo 28 let.

Ve stejný den pak na Netflix vtrhne akční legenda Sylvester Stallone, který se po Arnoldu Schwarzennegerovi také dočkal svého dokumentu. Sly nás vezme do zákulisí jeho kariéry i soukromého života.

Že bude 3. listopad nabitý? O tom nemějte pochyb, protože dorazí také 3. řada seriálu divácky oblíbeného tureckého dramatu Šikovný krejčí.

Další dokument Netflix vydá 8. listopadu. Tentokrát zabrousí do světa hudby a podívá se na zoubek globální hvězdě Robbiemu Williamsovi. Už 10. listopadu bude divákům tuhnout krev v žilách u velmi očekávaného krimi thrilleru Davida Finchera s Michaelem Fassbenderem v roli nájemného vraha, který se řídí zavedenými pravidly a nezná slitován. Zabiják sklidil už chválu na filmovém festivalu v Benátkách. Snad tedy potěší i diváky Netflixu.

Milovníci titulů podle skutečné události a také milovníci britské královské rodiny se jistě už nemohou dočkat šesté a poslední řady seriálu Koruna. Její první číst dorazí na Netflix 16. listopadu.

A nezapomíná se ani na děti. Čtyřiasedmdesátiletý ještěr Leo ještě nepatří do starého železa. Už nehodlá trčet jen ve školním teráriu, ale je připraven poznat svět a stát se rádcem všech dětí. Animovaná komedie Leo dorazí 21. listopadu.

A na závěr to nejšílenější! Už 22. listopadu si odvážlivci z celého světa zasoutěží v nejdrsnější show, z které soutěžící podle jejich slov vynášeli na nosítkách. Hra na oliheň: Výzva bude pořádnou jízdou. A ten nejlepší na konci získá v přepočtu zhruba 110 milionů korun.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.