Netflix pro děti: Adam Sandler coby postarší ještěr Leo pomáhá školákům s problémy dospívání

Eva Lenská
Foto: Netflix

Povedené animáky milují jak děti, tak jejich rodiče. Čtyřiasedmdesátiletý ještěr Leo ještě nepatří do starého železa. Už nehodlá trčet jen ve školním teráriu, ale je připraven poznat svět a stát se rádcem všech dětí. Animovaná komedie Leo láká především na hlas komika a herce Adama Sandlera, nicméně Netflix má pro menší děti připraven i český dabing.

„Žádné zvíře nechce být zavřené,“ tvrdí postarší ještěr Leo, který se svým želvím kámošem sídlí ve školním teráriu jako třídní mazlíček. Samozřejmě ho to nebaví a rád by se dostal na svobodu. Vždyť už mu zbývá jen rok života, tak si chce ještě trochu užít. Když se tedy naskytne příležitost k útěku, neváhá, ale zradí ho vlastní hlas. Jakmile děti zjistí, že umí mluvit, rázem přestane být jen obyčejným starým plazem.

ČTĚTE TAKÉ: Inspirativní skutečný příběh o fenomenální plavkyni míří na Netflix. Pětašedesátiletá Annette Bening kvůli roli téměř nevylezla z vody

Leo věří, že svět mu toho může nabídnout hodně, posléze si ale uvědomí, že děti ho potřebují. Hlavně jeho rady a moudrost. Začne řešit jejich problémy a pomáhá jim s různými bolístkami a trápeními, které provází dospívání. Nakonec možná zjistí, že to, co tak dlouho hledal, měl celou dobu přímo před sebou.

Animovanou komedii Leo produkovala Sandlerova společnost Happy Madison. Režii si vzali na starost Robert Marianetti, Robert Smigel a David Wachtenheim. Scénář napsal scenárista Robert Smigel, jenž má na svědomí například úspěšný animák Hotel Transylvánie. Kromě Adama Sandlera uslyšíte v originále i hlasy Billa Burra, Cecily Strong, Jasona Alexandera, Sadie Sandler, Sunny Sandler a Roba Schneidera.

Zábavný ještěr poradí i vašim dětem. Animák Leo bude na Netflixu dostupný 21. listopadu i s českým dabingem.

Zdroj: Netflix, The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.