Josh O’Connor prozradil, kdo ho vystřídá v roli Charlese v dalších sériích Koruny. Dianu ztvární Elizabeth Debicki

Foto: Des Willie / Netflix

Zatímco o roli princezny Diany už bylo rozhodnuto, kdo si zahraje prince Charlese v dalších dvou sériích ještě nebylo oficiálně potvrzeno. Zdá se však, že dosavadní představitel dospělého prince Charlese, Josh O’Connor, to prozradil při nedávném rozhovoru.

Josh O’Connor, který si zahrál prince z Walesu ve třetí a čtveré sérii úspěšného seriálu Koruna, se zřejmě prořekl, když v rozhovoru pro G2 Hype řekl: „Hraní této postavy mi přineslo spoustu radosti. Ale je krásné odejít a říct: Skvělé, nyní roli předejte Dominicu Westovi.“

Dominic West je známý díky své roli v dramatu Aféra, kde si zahrál po boku Ruth Wilson, nebo ze seriálu The Wire – Špína Baltimoru. Už loni v říjnu se objevily zprávy o tom, že herec jednal o převzetí role prince Charlese na poslední dvě série, ale nebyly potvrzené.

Pokud bude West do role skutečně obsazen, což se vzhledem k O’Connorovým vyjádřením jeví jako velmi pravděpodobné, bude 51letý herec hrát po boku Elizabeth Debicki jako princezny Diany.

Pátá a šestá série bude vyprávět o letech 90. a 2000. Očekává se, že se zaměří právě na bouřlivé manželství prince Charlese a princezny Diany, jeho aféry s Camillou Parker Bowles a zřejmě také Dianinu smrt.

Princ Charles se v roce 1994 veřejně přiznal k nevěře v televizním rozhovoru. Princezna Diana to následně v roce 1995 potvrdila v rozhovoru pro Panorama slovy: „V tomto manželství jsme byli tři, takže tu bylo trochu těsno.“

Natáčení páté série Koruny má začít až v červnu tohoto roku, což znamená, že se jí na Netflixu pravděpodobně dočkáme až v roce 2022.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.