Je plný sexu, drog a psychických chorob, láká Robbie Williams na svůj nový dokument. Netflix vydal první upoutávku

Eva Lenská
Foto: Netflix

Slavný britský zpěvák Robbie Williams si ještě před svými padesátinami, které oslaví v únoru, nadělí velkolepý dárek. Dokumentární seriál o jeho životě a kariéře, jenž určitě potěší všechny fanoušky, bude naprosto unikátní svou otevřeností. Umělec nehodlá nic přikrášlovat a odhalí i věci, za které se jiné hvězdy stydí.

Robbie Williams v první upoutávce k připravovanému čtyřdílnému dokumentárnímu seriálu od Netflixu, jenž zatím nemá název, odhodlaně hovoří o věcech, které ho mohly zničit, ale zároveň mu přinesly slávu. Neskrývá slzy, jeho hlas je plný emocí. Dává jasně najevo, že nehodlá nic skrývat.

V rozhovoru pro novozélandskou rozhlasovou stanici naznačil, že pořad bude plný sexu, drog a psychických chorob. „Je pravděpodobné, že v něm ponechám vše, co většina lidí vypouští. Velmi zřídka, pokud vůbec, jsem řekl: ‚To už je moc, uberte‘. Spíš jsem si myslel, že je to pořád málo,“ uvedl.

ČTĚTE TAKÉ: První ukázka z reálné Hry na oliheň je venku. Soutěžící trpěli jako psi. Některé odnášeli na nosítkách

Devětačtyřicetiletý zpěvák odstartoval svou kariéru v roce 1990 ve skupině Take That po boku Garyho Barlowa, Howarda Donalda, Marka Owena a Jasona Orange. Skupinu opustil v roce 1995 a poté zahájil sólovou kariéru, během níž nasbíral rekordních osmnáct cen Brit Awards a byl uveden do britské hudební síně slávy poté, co byl zvolen nejlepším umělcem devadesátých let. Proslavily ho hity jako Angels, Feel nebo Supreme.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 6. řada seriálu Koruna o britské královské rodině se blíží. Diváci se ale bojí výsledku

Během let, co byl jako na výsluní, zažil vzestupy i pády. Bojoval s mnoha démony, psychickými obtížemi i nízkým sebevědomým. Podléhal alkoholismu a zneužívání návykových látek. Navíc musel snášet neustálou a nevyžádanou pozornost médií, která ho provázela po celou dobu jeho kariéry. To vše bude samozřejmě součástí slibovaného dokumentu. Williams dal tvůrci a režisérovi Joeu Pearlmanovi nahlédnout do svého archivu a poskytl i nové, zcela upřímné, rozhovory.

Datum premiéry zatím neznáme, ale s velkou pravděpodobností poznáme všechny stránky Robbieho Williamse ještě letos.

Zdroje: Metro, Tudum, RollingStone, Wikipedie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.