Poslední hřebíček do rakve, komentují diváci upoutávku k druhé půlce dokumentu Harry a Meghan

Foto: Netflix

Princ Harry a Meghan Markle zveřejnili upoutávku k druhé půlce epizod jejich dokumentu, který natočili ve spolupráci s Netflixem. Někteří diváci s nimi soucítí, jiní je nemohou vystát.

Trailer okamžitě začíná tím, že Harry říká, že neví, co by s nimi bylo, kdyby neodešli. Na to Meghan dodává: „Vzali nám ochranku. Všichni věděli, kde jsme. Nechali mě napospas vlkům, předhodili mě jim.“

Dále v upoutávce můžeme slyšet, že jsou aktivně najímáni lidé, aby šířili desinformace. „Neváhali použít lži na ochranu mého bratra. Ale už ne pravdu na ochranu nás,“ říká do kamery Harry s vážným výrazem.

Následně ale mluví o svém rozhodnutí odejít formálně z královské rodiny jako o dobré volbě. „Mohli jsme si tak vytvořit domov, jaký jsme vždy chtěli,“ slyšíme od Meghan, když se v záběru ukazují fotky a videa šťastné rodinky. Na to Harry dodává: „Vždycky jsem cítil, že za tohle má smysl bojovat.“

TAKÉ JSME PSALI: Diváci upozorňují na nesrovnalosti v upoutávkách na dokument Harryho a Meghan: Je to fikce, říkají

Diváci na sociálních sítích jsou nyní rozděleni a každý má na dokument a nový trailer odlišný názor. Jedni naprosto soucítí a souhlasí s rozhodnutím Harryho a Meghan, druzí jsou spíše proti nim.

„Je unavený. Snažil se myslet na svou rodinu a oni trvali na svém. Líbilo se mi, že ​​jsou teď v pozici, kdy jsou opravdu svobodní a šťastní, že se nemusí bát toho, co jim upřímnost přinese,“ píše jedna uživatelka na Twitteru.

Jiní rozhodnutí páru jít ven s dokumentem podporovali méně. „Právě byla zveřejněna upoutávka na další tři epizody Harryho a Meghan na Netflixu. Potvrzuje to obavy, že bude toxická. Meghan je „předhozena vlkům“. Harry říká „rádi lhali, aby ochránili mého bratra“. Kdo přesně a jaký je důkaz?“ ptá se jeden z diváků.

TAKÉ JSME PSALI: Tři šokující scény v seriálu Koruna, které jsou zcela fiktivní

„Po těchto úryvcích nechápu, jak by mohli být ještě někdy viděni na jakékoli veřejné královské akci. Nebo se snad na základě toho všeho netouží někdy vrátit. Dveře se jim nadobro zavírají, jak se zdá…,” píše další. A jiný dodává: „Myslím, že to bude poslední hřebíček do rakve pro případné budoucí rodinné vztahy…“

Další divačka poukazuje na to, že pár dostal jistě od Netflixu tučně zaplaceno. „Meghan Markle nám říká, jak je znechucená tím, že její otec spolupracuje s médii výměnou za peníze. Jak ironické.“

Druhý díl dokumentární série Harry a Meghan Netflix přistane ve čtvrtek 15. prosince. Ve stejný den se mimochodem koná vánoční koncert princezny z Walesu ve Westminsterském opatství.

TAKÉ ČTĚTE: Harry a Meghan na Netflixu za extrémně krátkou dobu překonali rekord ve sledovanosti

Zdroje: Twitter Netflixu, Hello!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Alena Gilbert

    HarrHarry s Megan jsou lidskavspodina. Oba zaslubuji odchod smer Bohnice. y s Megan jsoublidska spodima.