Na tohle nemůžete být připraveni, láká Stallone na svůj dokument Sly. Vynechána nebude ani jeho zkušenost v branži pro dospělé

Eva Pospíchalová
Foto: Paramount+

Hvězda akčních filmů Sylvester Stallone vzpomíná na své začátky. S téměř padesátiletým působením ve filmovém průmyslu, od porna k impozantním „akčňákům“ zdůraznil, že svůj úspěch nebere jako samozřejmost. Většinu svých zbývajících let chce nyní strávit se svými blízkými.

Sylvester Stallone s rodinou vyrazil na filmový festival na premiéru svého připravovaného filmu SLY, jenž mapuje nejen hercovu kariéru. Dokument uzavíral prestižní festival a těšil se úspěchu. Představoval si však herec jako mladý desetiletý chlapec tuto situaci, kdy na červeném koberci uvede vlastní dokument?

„Na tohle nemůžete být připraveni. Zvlášť s délkou mé kariéry, která je ohromující. Je to prostě úžasné. Společnost se mění, komerce v kinematografii, vše je rychlejší. Takže dlouhověkost se stává takovou prémií,“ pokračoval.

Stallone se hrdě popsal jako „poslední z dinosaurů“ mezi akčními hvězdami osmdesátek. Populární herec, který prakticky začínal v pornu, se dočkal slávy hlavně po úspěchu filmu Rocky. Od té kraluje filmovým plátnům a televizním obrazovkám, kde ztvárnil množství vypracovaných akční hrdiny.

„Považuji se za posledního z dinosaurů. A jsem na to velmi hrdý. Ale jo, musíte se nad tím opravdu zamyslet. Je to neuvěřitelné! Chci říct, že je to skoro padesát let. Takže to neberu jako samozřejmost, ale opravdu chci strávit zbytek času se svými blízkými. Většinu toho, co mi zbylo,“ dodal.

Pro Stalloneho je tedy hlavní mít po boku svou rodinu, manželku a tři dcery, a to i při propagaci a oslavách filmu. „Tohle je nejlepší pocit ze všech. Přemýšlel jsem o tom, jaké by to bylo, kdybych na to vše tady byl sám. Sám, jako už jsem byl tolikrát předtím. Na premiérách, výletech kolem světa a podobně. Říkal jsem si v té době, jak se mi daří a všichni mi fandí. Pak jsem si uvědomil, že se cítím prázdně,” svěřil se.

Trojnásobný kandidát na Oscara, ikona sportovců a jeden z nejpopulárnějších herců s italskými kořeny je po Arnoldovi Schwarzeneggerovi další hollywoodskou ikonou, jenž se chce podělit o vlastní životní příběh. Dokument SLY o legendárním herci putuje na Netflix a dočkáme se ho 3. listopadu. Nabídne intimní pohled na herce/scenáristu/režiséra/producenta společně s jeho inspirativním příběhem a ikonickými postavami, které přivedl svým uměním k životu.

ČTĚTE TAKÉ: Sylvester Stallone s manželkou na premiéře filmu SLY pobouřili diváky svým vzhledem a výroky

Zdroje: Netflix, Netflixer, ET, MovieWeb

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.