Nejočekávanější novinky Netflixu pro rok 2024: 2. řada Squid Game, Noční agent, velkolepé fantasy i sci-fi nebo návrat Cameron Diaz

Foto: Netflix

Jste připraveni na to, co se na Netflixu chystá v roce 2024? Na své si přijde snad každý filmový či seriálový nadšenec. Dorazí druhá řada Hry na oliheň, pokračování vesmírné ságy Rebel Moon i Emily v Paříži. A to není rozhodně všechno!

Netrpěliví diváci se konečně dočkají 2. série Hry na oliheň nebo druhé části vesmírného eposu Rebel Moon, která nese podtitul Jizvonoška. V roce 2024 se také na scénu vrátí Eddie Murphy ve filmu Policajt z Beverly Hills: Axel F a zpátky v akci se po téměř deseti letech ocitne i Cameron Diaz, která se vrací po své herecké pauze. Objeví se v nové komedii Back in Action po boku Jamieho Foxxe.

Nenechte si ujít ani nejnovější hranou adaptaci Avatar: Legenda o Aangovi. V novém filmu se pak představí také Jennifer Lopez, která se bude snažit zachránit lidstvo ve filmu Atlas.

Skalní fanoušci se již jistě nemohou dočkat čtvrté řady Emily v Paříži či třetí řady Bridgertonových. I tyto seriály Netflix letos nabídne. Stejně tak pokračovaní dostanou seriály Diplomatické vztahy, Noční agent nebo Outer Banks a s poslední řadou se rozloučí Cobra Kai, Umbrella Academy a Sweet Tooth: Chlapec s parožím.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím
Foto: Netflix

Fanoušci formule 1 se už v březnu dočkají další řady série F1: Touha po vítězství a během roku by měl vyjít také seriál Senna o legendárním závodníkovi tohoto motorsportu, který bude mapovat jeho život od začátku jeho závodní kariéry až po tragickou nehodu v italské Imole během Velké ceny San Marina.

Očekávanou novinkou tohoto roku je pak také Problém tří těles natočený podle úspěšné sci-fi trilogie čínského spisovatele Liu Cixina, jenž je stejně rozsáhlá jako slavná Duna. Sci-fi seriál mají na svědomí tvůrci Hry o trůny. Ti také slíbili, že půjde o velkolepou podívanou, něco, co milovníci sci-fi ještě prý neviděli. Mnoho diváků se také jistě už těší na fantasy Mladá dáma s hvězdou Stranger Things Millie Bobby Brown v hlavní roli.

V intimním portrétu jednoho nešťastného otce, který hledá své dítě a jedinou nadějí je pro něj loutka jménem Eric, si hlavní roli zahraje mnoha cenami ověnčený Benedict Cumberbatch. Stejně jako ona loutka, se jmenuje i tento napínavý thriller.

Zajímavým počinem jistě bude Six Triple Eight, připravované americké válečné drama, které napsal a režíroval Tyler Perry. Snímek vypráví skutečný příběh jediné barevné jednotky ženského armádního sboru ve válce.

Co všechno Netflix chystá na rok 2024? Podívejte se na přehled ve videu:

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.