Jennifer Lopez se vyžívá v rolích drsňaček. V novém thrilleru bude bojovat s umělou inteligencí

Eva Lenská
Foto: Eric Milner/Netflix

Poté, co si zahrála chladnokrevnou vražedkyni ve filmu Matka (Mother), to vypadá, že na romantiku má nejspíš chuť už jen v soukromí. I v dalším snímku totiž bude Jennifer Lopez za drsňačku. Herečka nezahálí a pro diváky Netflixu připravuje nový sci-fi thriller zvaný Atlas.

Krásná herečka a zpěvačka, která po padesátce vypadá stále na třicet, se poslední dobou nejspíš zamilovala do akčních thrillerů. Po drsné Matce se pustila do natáčení sci-fi snímku Atlas, ve kterém nebude o akci a brutální šarvátky nouzi. Film režíruje Brad Peyton podle scénáře Arona Eli Coleita.

Jennifer tentokrát ztvární důstojnici vojenské rozvědky, která čelí vyšinutému vojákovi umělé inteligence. Ten usoudil, že jediným způsobem, jak ukončit válku, je zničit celé lidstvo. Budoucnost všech se tedy zdá temná, nicméně hrdinka se nehodlá jen tak lehko vzdát. Má-li zachránit svět, musí se spojit s jinou umělou inteligencí, a to i přesto, že právě z technologie má strach.

ČTĚTE TAKÉ: Recenze: Sci-fi thriller V ráji má děsivý koncept, působivý futuristický svět a rozhodně není procházkou růžovým sadem

Film sice dorazí na Netflix až příští rok, ale Jennifer se už nyní moc těší. I na svém instagramovém účtu sdílela sebe se scénářem v ruce a k tomu napsala: „Nemůžu se dočkat! Film Atlas dorazí na Netflix!“

I režisér Peyton je ze spolupráce s herečkou nadšený. „Mít možnost režírovat Jennifer coby hlavní hrdinku tohoto filmu je splněný sen, protože vím, že do něj vnese neuvěřitelnou sílu, hloubku a autenticitu, kterou na její práci všichni obdivujeme,“ uvedl. Ve filmu si kromě ní zahrají také Simu Liu, Sterling K. Brown, Abraham Popoola a Lana Parrilla.

Jelikož Peyton natočil úspěšné sci-fi snímky San Andreas a Rampage, máme se nejspíš na co těšit. A nezbývá než dodat, že Jennifer Lopez to jistě bude slušet i v uniformě či skafandru. Navíc je jako drsňačka neuvěřitelně sexy.

Zdroje: Grazia, instagram Jennifer Lopez, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Michal Gottwald

    Nebudeme si nic nalhávat, už vůbec ne chodit kolem horký kase. JLo je jako herečka velice špatná, viděl jsem s ní druhý film a všechny jsou katastrofa. Jako zpěvačku taky špatná, ale aspoň ji nejaká čast ženské populace poslouchala. Nechápu, že se tak ztrapňuje, na druhou stranu - jinde si už v jejich letech nevydělá.