Trailer plný přestřelek, bouraček a drsné akce. Eddie Murphy se po 30 letech vrací jako Policajt z Beverly Hills a je ve skvělé formě

Foto: Netflix

Legendární Eddie Murphy se vrací na Netflix jako Policajt z Beverly Hills (Beverly Hills Cop). Netflix vydal také první upoutávku, která je plná přestřelek, drsné akce a bouraček. Herec vypadá, jako by za ty roky téměř nezestárl.

Jde o první projekt o Policajtovi v Beverly Hills za 31 let od uvedení posledního třetího dílu (1994), který u diváků však příliš nezabodoval, na rozdíl od dvou předchozích z let 1984 a 1987. Pokračování Netflixu s názvem Policajt z Beverly Hills: Axel Foley také znovu spojuje Murphyho s kolegy Judgem Reinholdem, Johnem Ashtonem, Paulem Reiserem a Bronsonem Pinchotem.

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací na služebnu v Beverly Hills. Poté, co je ohrožen život jeho dcery, se ona (Taylour Paige) a Foley spojí s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kamarády Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby odhalili spiknutí.

Pokračování režíruje nováček Mark Molloy a napsal ho Will Beall, který má na svědomí prvního Aquamana. Projekt se v roce 2019 přesunul z Paramountu, který film vyvíjel několik let, k Netflixu. Díky covidu se vše ale posunulo. Konečně jsme se ale dočkali a vydání filmu naplánováno na léto 2024.

TAKÉ JSME PSALI: 20 NEJSLEDOVANĚJŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ NETFLIXU ZA ROK 2023: JE MEZI NIMI AKČNÍ HIT, KTERÝ SI DIVÁCI OKAMŽITĚ ZAMILOVALI, I DRSŇÁK HEMSWORTH

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.