Hra na oliheň představila další herce pro 2. řadu. Je mezi nimi spousta známých osobností včetně člena světoznámé k-pop skupiny

Eva Lenská
Foto: Noh Juhan/Netflix

Opět přinášíme novinky ze světa brutálních her, tedy ze seriálu Hra na oliheň (Squid Game). Známe další část obsazení 2. řady a můžeme vám slíbit, že tentokrát uvidíte přímo plejádu jihokorejských hvězd. Kromě herců přijdou konečně na řadu i herečky. Mnohé tváře navíc už možná znáte z Netflixu.

První řada seriálu Hra na oliheň měla celosvětovou premiéru 17. září 2021 a rychle se stala nejsledovanějším seriálem Netflixu a nejsledovanějším pořadem v 94 zemích. Kromě toho získala několik ocenění, včetně Zlatého glóbu a dvou cen Primetime Emmy, které si odnesli Lee Jung Jae a režisér Hwang Dong Hyuk. Není divu, že pokračování vzbuzuje velká očekávání. Bude také tak úspěšné? To se uvidí, nicméně už nyní víme, že bude mít opravdu hvězdné obsazení.

ČTĚTE TAKÉ: 10 nejlepších novinek nejen na Netflixu: Avatar, nesmrtelný Hemsworth i akční pecka, která diváky dostala do kolen

V předešlém článku jsme si řekli, že se do hry vrátí staří známí Lee Jung Jae, Lee Byung Hun, Gong Yoo a Wi Ha Joon. Mezi nováčky se zařadili Im Si Wan, Kang Ha Neul, Park Sung Hoon a Yang Dong Geun. To ale není vše! Nadšení fanoušci na sociálních sítích přemítali, zda si ve 2. řadě zahrají i nějaké ženy. Samozřejmě, že ano. Bez nich by to přece nebylo ono.

K obsazení se připojí tyto dámy: Park Gyu Young, kterou brzy uvidíme v seriálu Celebrita, Jo Yu Ri z dívčí skupiny Iz*One, muzikálová herečka Kang Ae Sim a Won Ji An, která debutovala v úspěšném seriáu Dezertér.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: TOP 5 jihokorejských zombie thrillerů na Netflixu pro milovníky tohoto krvavého žánru

Foto: Netflix

Pánů však bude mnohem víc. Do hry vstoupí také Lee David, jenž se objevil v seriálu Třída z Itaewonu, Lee Jin Uk, známý z oblíbeného seriálu Sladký domove!, Roh Jae Won z letní romance Bylo jednou jedno městečko a Choi Seung Hyun neboli T.O.P., který byl dlouhá léta členem slavné k-popové skupiny BigBang.

Druhou řadu seriálu Squid Game bude produkovat studio Firstman. Herci už se zúčastnili prvního společného čtení scénáře a natáčení by mělo začít tento měsíc. Kdy se můžeme těšit na premiéru? Spekuluje se o tom, že by Netflix mohl 2. řadu vysílat na podzim nebo kolem Vánoc roku 2024.

Zdroj: Forbes, naver, about netflix, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.