Akční seriál, který se stal hitem, boduje tak moc, že Netflix týden po vydání oznámil jeho druhou řadu

Foto: Dan Power/Netflix © 2023

To bylo hodně rychlé! Den poté, co Netflix odhalil rekordní sledovanost seriálu Noční agent, oznámil, že politický konspirační akční thriller od tvůrce Shawna Ryana a Sony Pictures Television dostane druhou sérii.

Akční thriller Noční agent se stal nečekaným hitem Netflixu a streamer jen týden po jeho vydání oznámil druhou řadu. Jedná se o jedno z nejrychlejších rozhodnutí o obnovení, které kdy Netflix učinil. Obvykle čeká na data o 28denním výkonu, než k tomu dojde.

Reakce na seriál jsou vesměs dobré po celém světě. I v Česku si drží první místo v TOP 10 nejsledovanějších. Na ČSFD má seriál hodnocení pěkných 75 %. „Vidět ohromující reakci na seriál byla velká radost. Je to zásluha našeho hereckého obsazení, scénáristů, režisérů, štábu, partnerů v Sony Pictures Television a Netflixu. Nemůžeme naši pýchu a nadšení ukázat jinak, než že se pustíme do druhé řady a podělíme se o další dobrodružství,“ řekl tvůrce seriálu a výkonný producent Shawn Ryan.

TAKÉ JSME PSALI: 10 napínavých thrillerů, které si hned teď můžete pustit na Netflixu

Hlavním hrdinou seriálu je řadový agent FBI Peter Sutherland (Gabriel Basso), který pracuje v podzemí Bílého domu a hlídá telefon, který nikdy nezazvoní… až do určité noci! Nečekaný telefonát ho dostane na rychlou a nebezpečnou cestu, která nakonec vede až do Oválné pracovny Bílého domu.

Aby Peter zachránil národ, musí vzít pravidla do vlastních rukou. Během pátrání po zrádci spolupracuje s generální ředitelkou Rose Larkin (Luciane Buchanan) a chrání ji před lidmi, které doposud považovala za svou rodinu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejlepší akční nářez posledních let je konečně ke zhlédnutí na Netlfixu

Zdroj: Netflix, Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.