7 novinek, které v únoru dorazí na Netflix: Velkolepé fantasy, které se může stát obrovským hitem, nebo sci-fi nářez s roboty

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Přestože je únor měsícem, ve kterém se slaví Valentýn, Netflix si pro nás nepřipravil pouze romantické komedie. V jeho doporučení se mimo jiné nachází televizní verze dávno zapomenuté romantiky s Anne Hathaway, očekávaná adaptace nejoblíbenějšího anime dvacátých let a pořádný sci-fi nářez, ve kterém bude člověk se superschopnostmi bojovat proti nebezpečným robotům.

Koncem každého měsíce Netflix vydává video, ve kterém informuje o nadcházejících novinkách, jež bychom mohli s přehledem označit za ty nejočekávanější. V novém videu určeném pro únor se nachází sedm novinek, které si nyní společně projdeme. Kromě toho vám i doporučíme pořady, které by vás podle nás mohly zaujmout.

Jako první tady máme animovaný snímek Orion a tma, který přistane na Netflixu už 2. února. Jak už název filmu napovídá, příběh se bude točit okolo malého chlapce, Oriona, který je nucen postavit se svému největšímu strachu, tmě. Ta mu slíbí, že za pouhou noc už nebude klubkem úzkosti bojícím se například vln vyzařujících z mobilů anebo vražedných klanů, ale chlapcem vycházejícím vstříc novým dobrodružstvím.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Další trefa do černého. Na Netflix konečně dorazila kokainová královna Griselda a získala si srdce diváků i kritiků

Z filmu, který by mohl zaujmout nejenom děti, ale i dospělé, se už 8. února přesuneme k romantickému snímku Jeden den, jenž je seriálovou adaptací stejnojmenného světového bestselleru Davida Nichollse. Představte si, že byste jednoho dne potkali někoho, s kým byste se na den přesně každý rok setkávali a sdělovali mu veškeré novinky o svém životě. Jelikož to bude osoba opačného pohlaví, vyvstává otázka, zda mohou být muži a ženy přátelé.

Ambika Mod a Leo Woodall s romantickém seriálu Jeden den.
Foto: Ludovic Robert/Netflix

U otázek lásky ještě zůstaneme. Přesně na Valentýna Netflix vypustí do světa šestou řadu oblíbené seznamovací reality show Láska je slepá. Jelikož se předchozí řady těšily vysoké sledovanosti, máme pro vás dobrou zprávu. Streamer hodlá natočit i sedmou řadu.

Pokud jste milovníky Toma Ellise, představitele Lucifera, určitě budete mít radost z jeho nové romantické komedie Hračky. V ní se zalíbí sportování spisovatelce, která společně se svými přáteli bere lásku jako hru.

Z hledání vysněného partnera se konečně dostáváme k velkolepému fantasy příběhu Avatar: Legenda o Aangovi. První řada seriálu pokryje události první řady anime, což znamená, že Katara a Sokka objeví Aanga, chlapce z národa Vzdušných nomádů, který je převtěleným Avatarem.

PSALI JSME TAKÉ: Velkolepé fantasy plné živlů se řítí jako lavina. Netflix se vytáhl s trailerem Avatara nabušeným akcí a dechberoucím světem

Ve světě motorsportu od roku 1950 každoročně probíhá série závodů formule 1. Milovníci rychlosti a motosportu si přijdou na své i na Netflixu. Dorazí totiž už 6. řada dokumentární série F1: Touha po vítězství, ve které budou zachyceny nejen fenomenální souboje odehrávající se na trati.

Poslední doporučení Netflix vydává na druhý díl sci-fi nářezu Kód 8, jehož premiéra je stanovena na 28. února. Stejně jako v předchozím díle se můžeme těšit na lidi se superschopnostmi, kteří se tentokrát postaví zkorumpovaným policistům a nově nasazeným robotickým K9.

Z titulů, které nejsou uvedeny ve videu od Netflixu, avšak také v únoru na platformu dorazí, bychom vám určitě doporučili dokument Láska, stalking, vražda, který se bude točit okolo nebezpečí, jež číhá za seznamkami. Nesmíme opomenout jihokorejský thriller Vražedný paradox a třetí řadu Dobrý den, Verônico. Zkrátka pokud vás zaujal seriál Podruhé mě neoklameš, bude tento mysteriózní thriller pro vás to pravé ořechové.


Zdroje: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.