Seriál Podruhé mě neoklameš je obrovským hitem. Netflix potvrdil další dva napínavé seriály, od kterých se jen těžko odlepíte

Eva Lenská
Foto: Vishal Sharma/Netflix © 2023.

Tentokrát určitě potěšíme fanoušky knih amerického spisovatele Harlana Cobena. Poté, co se nejnovější napínavá krimi minisérie Podruhé mě neoklameš (Fool Me Once) stala hitem, Netflix dal zelenou dalším dvěma adaptacím. To je rozhodně skvělá zpráva!

Diváci se do nejnovější adaptace krimi thrilleru mistra zvratů doslova zamilovali. Příběh ženy, která se snaží vyrovnat s brutální vraždou svého manžela Joea a posléze zjistí, že to s jeho úmrtím vypadá poněkud podezřele, na Netflixu okamžitě zabodoval.

Hit Podruhé mě neoklameš kraloval v TOP 10 nejsledovanějších seriálů a na ČSFD si vysloužil pěkných 68 %. Jeho úspěch dal Netflixu impuls k tomu, aby v adaptacích Cobenových bestsellerů pokračoval. Podle nejnovějších zpráv se dočkáme rovnou dvou seriálů. Budou to Missing You a Run Away, přičemž první z nich se začne natáčet už na jaře tohoto roku.

ČTĚTE TAKÉ: ČESKÉ SCI-FI, KTERÉ VZNIKALO 9 LET, SE CHYSTÁ DOBÝT NETFLIX. PŘEDSTAVITELKA HLAVNÍ HRDINKY PŘI NATÁČENÍ NESKUTEČNĚ TRPĚLA

Obě adaptace bude produkovat společnost Quay Street Productions podporovaná společností ITV Studios, kterou založila Nicola Shindler poté, co se podílela na minisérii Podruhé mě neoklameš. Coben bude prostřednictvím své společnosti Final Twist Productions působit jako výkonný producent.

Seriál Missing You bude natočen podle knihy, která v češtině vyšla pod názvem Chybíš mi v roce 2015. Hrdinkou bude osamělá vyšetřovatelka Kat Donovan, která na seznamce narazí bývalého snoubence, kterého mnoho let neviděla. Rázem se s ní zatočí celý svět. Kromě toho bude donucena se znovu zabývat záhadnou vraždou svého otce. O režii a scénář se postarají Sean Spencer, Isher Sahota a Victoria Asare-Archer.

Druhá adaptace Run Away vychází z knihy, která se v češtině jmenuje Na útěku a vyšla v roce 2019. Můžeme se těšit na příběh Simona, jehož dokonalý život je zničen, když jeho nejstarší dcera Paige uteče a je nalezena vyděšená a zfetovaná v městském parku. Pátrání hrdinu zavede do nebezpečného podsvětí, kde jeho životem ještě více otřese šokující násilný čin. Scénář dostal na starost Danny Brocklehurst.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: HVĚZDA STRANGER THINGS SE KAJE. FANOUŠCI HO ZA KOMENTÁŘE K VÁLCE MEZI IZRAELEM A HAMÁSEM V SERIÁLU UŽ NECHTĚJÍ

Seriály podle knih Harlana Cobena na Netflixu:

  • Cizinec
  • Drž se
  • Drž se blízko
  • Temné lesy
  • Nevina
  • Nadobro ztracený
  • Podruhé mě neoklameš

Zdroj: Netflix, ČSFD, Deadline, Databáze knih

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.