Diváky oblíbená seznamovací reality show Netflixu pokračuje: Šestá řada Love Is Blind dorazí co nevidět a sedmá bude následovat

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Na Netflixu bude opět vzkvétat romantika. Oblíbenou seznamovací reality show Láska je slepá (Love Is Blind) streamer obnovil pro další dvě řady! Vzhledem k tomu, že se jedná o opravdu úspěšný kousek, nemělo by to být příliš velkým překvapením.

Seznamovací reality show Láska je slepá poprvé vstoupila na Netflix v roce 2020, přičemž se od svého uvedení dočkala pěti řad, které se těšily vysoké sledovanosti. Každá z těchto řad se ve sledovanosti probojovala do TOP 10. Pětka tam dokázala strávit pět po sobě jdoucích týdnů a po své premiéře navíc kralovala sledovanosti hned v 49 zemích.

Je to obzvláště působivé, vezmeme-li v potaz, že v pětce se ze všech řad zasnoubilo nejméně párů. Na Kinoboxu například show Láska je slepá dosahuje průměrného hodnocení 61 %. Vzhledem ke skvělým výsledkům není divu, že streamer tento pořad uvedl hned v několika různých zemích.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Erotika a scény plné vášně: 5 seriálů plných sexu, kterými vás Netflix pobaví i nažhaví

Nyní už víme, že produkce show je opět na cestách a v rámci natáčení šesté řady zavítala do Charlotte v Severní Karolíně. Pětka se natáčela v Houstonu v Texasu, zatímco předchozí řady ve Washingtonu, Illinois a Georgii.

Sice nebylo oznámeno, kde se bude natáčet sedmá řada, ale předchozí zprávy naznačovaly, že produkční společnost Kinetic Content prováděla castingy v Denveru, Phoenixu, Nashvillu, Minneapolisu a St Paulu. Je tedy velkou šancí, že jedno z těchto měst bude centrem dění sedmičky. Kromě toho se začalo proslýchat, že se Netflix nebrání myšlence obnovit seznamovací reality show pro osmou a devátou řadu.

Šestá řada Láska je slepá vstoupí na Netflix přesně na Valentýna, 14. února 2024. Pokud se streamovací gigant bude držet předchozího harmonogramu, můžeme sedmou řadu očekávat pravděpodobně někdy na podzim příštího roku. Nick a Vanessa se samozřejmě opět zhostí role moderátorů.

PSALI JSME: Seriál Queer Tým přišel s několika novinkami. Oznámení jednoho z protagonistů s fanoušky pořádně zamávalo

Zdroje: Deadline, Netflix Life, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 61 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.