Když se nevinné randění promění v noční můru. Nový dokument Netflixu ukáže příběh, proti kterému je Podvodník z Tinderu slabý odvar

Foto: Netflix

Není to tak dávno, co Netflixem otřásl příběh Podvodníka z Tinderu. Hledání lásky a romantických vztahů ale může lusknutím prstů vyústit nejen v podvod, ale také v ohavný čin jakým je vražda. To ukáže nový dokument Láska, stalking, vražda (Love Stalker Killer) od Netflixu.

Mnoho lidí hledá na seznamkách spřízněnou duši. Většinou se k takovému kroku odhodlají, když už neví, kde někoho potkat a doufají, že by na něj mohli narazit tady. Ne vždycky je to ale snadné. Navíc zde můžeme narazit na mnoho podvodníků nebo nebezpečných lidí. Není to tak dávno, co Netlfixem otřásl Podvodník z Tinderu.

Nyní na streamovací platformu míří další dokument, jehož příběh se zrodil v prostředí online seznamky – Láska, stalking, vražda (Lover, Stalker, Killer). V roce 2012 se čerstvě singl Dave Kroupa přestěhoval do Omahy v Nebrasce s nadějí, že se vrátí zpět k randění. Právě ukončil dlouhodobý vztah a toužil navázat nové známosti.

TAKÉ JSME PSALI: NECHALI JE HLADOVĚT, VLÁČELI KAMENÍM I POHLAVNĚ ZNEUŽÍVALI. NETFLIX VYDAL ŠOKUJÍCÍ DOKUMENT O TÁBOŘE, KTERÝ MĚL POLEPŠOVAT DĚTI

Vytvořil si profil na online seznamce, kde potkal Liz Golyar, svobodnou matku a milovnici zvířat. Brzy poté se ve svém autoservisu ale ještě seznámil se svobodnou matkou Cari Farver, která si u něj chtěla nechat opravit auto. Okamžitě mezi nimi překročila jiskra. Co se z toho ale vyvine, to si jen těžko dokázal představit – pokroucený tragický milostný trojúhelník, který ohrozil jeho i všechny, na kterých mu záleželo.

Dokument podrobně popisuje noc, během které vše změnilo, když se Liz Golyar potkala před Kroupovým bytem Cari Farver. Dále se dozvídáme, jak Farver jedné noci mrknutím oka zmizela, ale najednou následně začala Kroupovi a Golyar posílat nenávistné zprávy.

ČTĚTE TAKÉ: MLADÝ PÁR PŘEPADLI, ŽENU ODVLEKLI A ZNEUŽILI. POLICIE VŠAK TVRDILA, ŽE JE TO LEŽ. NETFLIXU BUDE OPĚT ŠOKOVAT SKUTEČNÝM PŘÍBĚHEM

Realita je ale nakonec úplně jiná. Cari Farver byla zavražděna Liz Golyar, která stopy zakrývala pomocí jejího telefonu. Kroupova touha po zábavném randění a navazování vztahů tak nakonec vedla k ohavné vraždě ze žárlivosti.

Dokument Láska, stalking, vražda od Curious Films a režiséra Sama Hobkinsona ukazuje šokující příběh o obtěžování, digitálním podvodu a vraždě. Využívá rozhovory se zúčastněnými – včetně Kroupy nebo policistů, kteří případ rozlouskli – spolu s živými rekonstrukcemi, které diváky drží v napětí a paranoie Daveovy čtyřleté noční můry. Láska, stalking, vražda shromažďuje a postupně do sebe skládá kousky skutečného příběhu o obtěžování, digitálních podvodech a vraždách v srdci Ameriky.

Netflix dokument uvede 9. února.

Zdroje: Netflix, ati, ABC News

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.