Celý můj život: Srdcervoucí snímek o páru, kterému život překazila rakovina, byl natočený podle skutečného příběhu

Eva Lenská
Foto: Universal Pictures

Na Netflix míří americký romantický film Celý můj život, který byl natočen na motivy skutečného příběhu Solomona Chaua a Jennifer Carter, kterým vážná nemoc narušila svatební plány. Předem vás upozorňuji, že snímek je velmi dojemný, takže budete potřebovat minimálně krabici kapesníčků.

Srdcervoucí snímek Celý můj život (All My Life) měl premiéru v roce 2020. Natočil ho režisér Marc Meyers podle původního scénáře Todda Rosenberga. Představitelé hlavních hrdinů měli možnost komunikovat přímo s Jennifer Carter, která jim vyprávěla o svém vztahu se Solem a o tom, kolik pozitivity do něj oba vnesli.

Foto: Netflix

Jennifer (Jessica Rothe) a Solomon neboli Sol (Harry Shum Jr.) jsou zamilovaní a věří, že je čeká krásný a dlouhý společný život. Jenže Solovi je posléze diagnostikována rakovina jater a pár se tedy rychle rozhodne přesunout plánovanou letní svatbu na prosinec.

Jelikož snoubenci přímo závodí s časem, jejich přátelé a rodiny založí internetovou sbírku, která má páru pomoci uspořádat svatbu snů během pouhých dvou týdnů. Přitom rozpoutají příval štědrosti a pozornosti lidí z celého světa, kteří chtějí se Solem a Jennifer oslavit sílu lásky.

Snímek dojal mnoho diváků po celém světě a filmoví kritici chválili především vynikající herecké výkony a dokonalou chemii hlavních představitelů. Na ČSFD si vysloužil 65%.

Na Celý můj život se budete moci podívat na Netflixu 4. září.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.