Zabil sériového vraha, pak se sám stal hledaným zločincem. Netflix uvede další mrazivý thriller

Eva Lenská
Foto: Song Kyoung Sub/Netflix

Co byste dělali, kdybyste měli schopnost rozpoznat zlo, a na první pohled tak odhalit, kdo je sériový vrah? Toho by se možná dalo snadno zneužít. Právě tímto nevšedním námětem se zabývá připravovaný jihokorejský thriller seriál Vražedný paradox (A Killer Paradox), který pro diváky chystá Netflix.

Lee Tang (Choi Woo Sik) je obyčejný vysokoškolský student, který po večerech pracuje v samoobsluze. Když se dostane do sporu se zákazníkem, nevědomky se rozmáchne kladivem a zabije ho. Samozřejmě ho pak zaplaví výčitky svědomí a strach. Jenže jednoho dne zjistí, že člověk, kterého zabil, byl sériový vrah, po kterém policie pátrá už čtyři roky. Posléze si uvědomí, že má nadpřirozenou schopnost identifikovat zlo a rozhodne se toho využít. Postupně se tak z mladého kluka sám mění na zločince.

ČTĚTE TAKÉ: JEDINEČNÝ HISTORICKÝ FILM FAVORITKA MÍŘÍ NA NETFLIX. JE PLNÝ KRUTOSTI, ČERNÉHO HUMORU A PEPRNÝCH HLÁŠEK

Něco takového však neujde detektivovi Jang Nan Gamovi (Son Suk Ku), jenž vyšetřuje případ vraždy onoho zákazníka. Jeho detektivní instinkty ho vedou k podezření, že vrahem je právě Lee Tang. Není však sám, kdo po mladíkovi pátrá. V patách je mu i bývalý detektiv Song Chon (Lee Hee Jun), který ho pronásleduje na vlastní pěst. Tak začíná hra na kočku a myš, která jakoby neměla konce.

Osmidílný krimi seriál natočil režisér Lee Chang Hee podle stejnojmenného webového komiksu, který získal nespočet ocenění a svým senzačním příběhem doslova šokoval čtenáře. Není divu. Příběh o studentovi, který vraždí pouze zločince, se totiž zabývá otázkou viny a trestu, což je téma nanejvýš lákavé. Zvědavost jistě podnítí i upoutávka a mrazivá proměna hlavního hrdiny.

Jihokorejský seriál Vražedný paradox bude mít na Netflixu premiéru 9. února.

Zdroje: Asianwiki, Netflix, About Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.