Na Netflix dorazí černošské superhrdinské sci-fi ve stylu hitu Misfits. Supergen diváky zavede do jižního Londýna

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Pokud jste milovníky seriálu Misfits: Zmetci, zbystřete. Netflix rozjel propagaci nadcházejícího superhrdinského sci-fi dramatu Supergen (Supacell), které diváky zavede do jižního Londýna. Novinka má jet na vlně oblíbeného seriálu o mladých delikventech.

Pod sci-fi drama Supergen se podepsal britský rapper a filmový režisér Andrew Onwubolu, který vystupuje pod uměleckým jménem Rapman. Tvůrce nového šestidílného seriálu má kromě jiného na kontě film Blue Story, kterému kritici na Rotten Tomatoes udělili neuvěřitelných 93 %, a krátkometrážní trilogii Shiro’s Story.

Novinka je součástí britského oddělení Netflixu, přičemž její tvorba byla oznámena společně s loňským seriálem Všechno hned, nedávným hitem Jeden den, temnou mytologickou komedií Kaos a thrillerem Eric.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: PATŘÍ MEZI TO NEJLEPŠÍ, CO SI MŮŽETE PUSTIT NA NETFLIXU A ZÍSKAL OSCARA: PODIVUHODNÝ PŘÍBĚH HENRYHO SUGARA JE OPRAVDOVÝ KLENOT

Dle Netflixu se v Supergenu u skupiny obyčejných lidí z jižního Londýna nečekaně projeví superschopnosti. Žádné jiné jasné spojení mezi nimi ale není. Zatímco se budou vyrovnávat s dopadem nových schopností na každodenní život, jeden z nich je bude muset dát dohromady, aby ochránil ženu, kterou miluje. Přitom se budou muset snažit vyhnout mocným agentům, kteří si jich všimli.

Zveřejněná upoutávka nechává diváky chytře nahlédnout do děje seriálu, aniž by prozrazovala příliš mnoho informací. V centru dění se nachází Michael, který se svou snoubenkou Dionne tvoří šťastný pár. Z ničeho nic však dokáže cestovat do budoucnosti, kde se dozví, že má láska jeho života brzo zemřít. Aby tomu zabránil, musí najít další lidi, u kterých se také záhadně vyvinuly schopnosti.

PSALI JSME TAKÉ: NEJLEPŠÍ SUPERHRDINKSÝ SERIÁL NETFLIXU SE ŘÍTÍ DO FINÁLE. VYVRACÍ OBAVY FANOUŠKŮ A PODLE JEDNOHO Z HERCŮ TO BUDE OPRAVDOVÁ BOMBA

Ztvárnění Michaela se ujal britský herec Tosin Cole, který si zahrál v seriálu Pán času (Doctor Who) a velkofilmu Star Wars: Síla se probouzí. Zatím se neví, kdy přesně superhrdinské sci-fi drama Supergen vstoupí na Netflix. Nicméně streamovací gigant uvedl, že to bude už letos v červnu.

Zdroje: Netflix, What´s on Netflix, Cosmopolitan, Digital Spy, The Hollywood Reporter, Rotten Tomatoes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.