Návrat akčního seriálu ve sledovanosti překonal Zaklínače i Emily v Paříži

Foto: Susie Allnut / Netflix

Ralph Macchio a William Zabka se vrací jako Daniel LaRusso a Johnny Lawrence z legendárního Karate Kida a znovu rozdmýchávají svou rivalitu. Čtvrtá řada seriálu Cobra Kai, která o Silvestra vyšla na Netflixu, se těší čím dál větší oblibě.

Čtvrtá řada úspěšného akčního seriálu Cobra Kai je na Netflixu od 31. prosince a těší se velké sledovanosti. Podle Netflixu ji fanoušci během prvních tří dní sledovali neskutečných 120 milionů hodin, což je více, než měla první týden po vydání Emily v Paříži.

Pokračování Cobra Kai se rychle dostalo do čela TOP 10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu. V týdnu od 27. prosince 2021 do 2. ledna 2022 seriál Cobra Kai ve sledovanosti po celém světě předčil i Zaklínače. Ten měl tentýž týden 94 milionů nakoukaných hodin.

Pro seriál, který původně začínal na YouTube Originals a byl tehdy dokonce na pokraji zrušení, je to obrovský úspěch. Ze spin-offu legendárního Karate Kida s několika starými známými tvářemi se stal megahit a fanoušci se už nyní mohou těšit na pátou řadu, kterou Netflix potvrdil v srpnu.

Zdroje: Netflix, Twitter Cobra Kai

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Hlisnice

    Kopat se do hlavy začíná být normální?

    1. Matyáš Šípek

      Ty jsi debil ? to je jak kdybys koukal na Jamese Bonda a zeptal se jestli je normální se dneska střílet a nechat věci vybuchovat ?