Gigantický a přitom nečekaný úspěch: Seriál Jeden den boří žebříčky sledovanosti a Netflix se chystá potěšit jeho fanoušky

Foto: Teddy Cavendish/Netflix

Netflix si byl dobře vědom toho, že jeho nový seriál Jeden den (One Day) přinese úspěch, ale ani sám streamer nečekal, že bude tak obrovský. Seriál si získal přízeň mnoha diváků po celém světě. A ty teď možná Netflix potěší.

V Netflixu věděli, že Jeden den přinese ovoce, ale nikdy nepředpovídali, že bude až natolik úspěšný. V globálním žebříčku TOP 10 anglicky mluvených seriálů na Netflixu se romantické drama stále drží na první místě, a to už několik týdnů. Kromě toho má Jeden den i skvělé ohlasy. Například na Kinoboxu mu diváci dívají hodnocení 80 %, což je poměrně dost.

Agenti Netflixu se rozhodli, že z úspěchu Jednoho dne vytěží maximum. Jelikož jde ale o limitovanou sérii s uzavřeným koncem, je jasné, že další řady se diváci nedočkají. Jsou tu ale mnohem zajímavější vyhlídky. Podle magazínu Mirror už Netflix totiž jedná o registraci nové knihy autora předlohy seriálu Jeden den Davida Nichollse ještě předtím, než se dostane na pulty obchodů.

ČTĚTE TAKÉ: ZAHŘEJÍ U SRDCE I ROZPLÁČOU: 5 SERIÁLŮ PRO BEZNADĚJNÉ ROMANTIKY, KTERÝM SE LÍBIL HIT JEDEN DEN OD NETFLIXU

Jeden den.
Foto: Netflix

Novou adaptaci jeho nejprodávanějšího románu z roku 2011 od vydání 8. února sledovalo ohromujících 15,2 milionu diváků. A nyní se fanoušci mohou připravit na další porci Davidova charakteristického důvtipu. Snad jednání dospěje do zdárného konce a Netflix se bude moct vytáhnout s dalším povedeným seriálovým hitem.

Davidova nová kniha You Are Here vychází 23. dubna. Nový milostný příběh bude vyprávět o prvních setkáních, druhých šancích a hledání cesty domů. Jeho hlavní motto zní: „Někdy se musíte ztratit, abyste našli cestu…“ A pokud jste ronili slzy u Jednoho dne, připravte se, že tomu nebude jinak ani v tomto případě.

TAKÉ JSME PSALI: V KOUZELNÉM IRSKU SI PŘEJE MUŽE SVÝCH SNŮ, NAKONEC DOSTANE ROVNOU DVA: NA NETFLIX MÍŘÍ NOVÁ ROMANTICKÁ KOMEDIE S LINDSAY LOHAN

Kniha You Are Here.
Foto: Se souhlasem Luxoru

Zdroje: Netflix TOP 10, Kinobox, Mirror, Luxor

Hodnocení na Kinoboxu: 80 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.