5 nejlepších seriálů, které v prosinci vyšly na Netflixu: Akční jízda, která není pro slabé povahy nebo apokalyptické sci-fi

Foto: Netflix

Netflix ani v posledním měsíci roku 2023 nezahálel a vydal řadu novinek v podobě filmů, seriálů i dokumentů. Tady je výběr toho nejlepšího, co na Netflixu vyšlo v prosinci. Pokud tedy dumáte nad tím, co si pustit za film nebo seriál, třeba se inspirujete v tomto článku. Nechybí pořádná dávka akce ani romantika. A na své si přijdou i fanoušci korejské tvorby.

Mír v Marseille

Mír v Marseille sleduje policejního kapitána a jeho obávaný tým, kteří se doslova dřou z kůže, aby zatkli nejhoršího zločince v Marseille a zabránili mu tak v krvavé lázni. Během výkonu své práce se policisté pohybují na hraně zákona, přičemž jim není cizí rozdávat rány a vyhrožovat zločincům.

Více jsme psali zde.

Na ČSFD má seriál 71 %.

Můj život s Walterovic kluky

Romantické drama vypráví příběh o dospívání. Patnáctiletá Jackie Howard poté, co při tragické nehodě ztratila svou rodinu, opouští svůj privilegovaný a řádný život v New Yorku a stěhuje se na venkov v Coloradu, aby byla se svou opatrovnicí – nejlepší přítelkyní své matky Katherine, která se svým manželem Georgem vychovává deset dětí. Zatímco se Jackie zabydluje ve svém novém, chaotickém venkovském domě, je odhodlaná se soustředit na svůj sen dostat se na Princeton. A přitom si láme hlavu city ke dvěma velmi odlišným bratrům Walterovým: spolehlivému knihomolovi Alexovi a tajemnému a utrápenému Coleovi. Jak se Jackie snaží proplouvat svým novým životem, hrozí, že city a napětí, které se snaží popírat, všechno zkazí. Podaří se jí zůstat věrná sama sobě, a přesto najít lásku a užít si romantiku?

Více jsme o seriálu psali zde.

Na ČSFD má tato milá romantika 68 %.

Sladký domove! (2. řada)

V první řadě se samotářský středoškolák a jeho sousedé snažili ze všech sil přežít a zůstat lidmi. Neznámá choroba totiž způsobovala, že se lidé měnili v krvežíznivé zrůdy požírající lidské maso. Virus byl čirým zlem. Obyvatelé zchátralého bytového komplexu díky němu ukázali své světlé i temné stránky. V krvavém pokračování musí opět čelit zákeřným monstrům. Když se ocitnou na křižovatce cest za přežitím, nezbývá jim nic jiného, než opustit svou základnu a vydat se do světa. Na baseballovém stadionu začnou společně přežívat lidé z celého světa. Ohrožují je příšery zvenčí a také zrůdné touhy některých z nich. Děsivé apokalyptické drama slibuje akci i potoky krve.

Více jsme psali zde.

Hodnocení na ČSFD je u 2. řady tohoto seriálu 69 %.

Příšera ze starého Soulu

Děj se odehrává na počátku roku 1945, kdy byla Korea pod japonskou koloniální nadvládou, kterou ukončila 2. světová válka a svržení bomb na Hirošimu a Nagasaki. Hlavní hrdinové se setkávají s podivnými bytostmi zrozenými z chamtivosti a poté musí bojovat o přežití ve městě Gyeongseong, dnes známém jako Soul. Čeká je vražedný útok vojáků a pak je všechny stopy zavedou nemocnice plné zrůdných monster.

Více jsme psali zde.

Na ČSFD má seriál 77 %.

Berlín

Fanoušci Papírového domu se na tento seriál těšili celý rok a konečně je tady! Jedna z nejoblíbenějších postav španělského seriálu, Berlín, není žádný troškař a hodlá opět loupit. Se svou novou partou má tentokrát má spadeno na klenot v hodnotě 44 milionů dolarů, jenž se nachází v jednom z nejproslulejších aukčních domů v Paříži. Banda protřelých lupičů v novém dobrodružství vyráží do Francie.

Více jsme psali zde.

Na ČSFD má Berlín aktuálně 74 %.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.