Drsné kriminální drama Mír v Marseille brzy ovládne Netflix. Policisté názorně předvedou zločincům, kdo je tady pánem

Michaela Pašková
Foto: Laurent Le Crabe / Netflix

Režisér Olivier Marchal divákům opět jednou předvede, že existují policisté, kteří nejednají se zločinci v rukavičkách. Drsné kriminální drama Mír v Marseille (Blood Coast) bude plné akčních scén. Takže fanoušci tohoto žánru by si zase jednou mohli přijít na své.

Olivier Marchal je rozhodně zajímavou osobností v režisérském světě. Už během studií toužil být policistou, což se mu v roce 1980 splnilo. Jenže během působení ve Versailles začal snít o herecké kariéře, a tak prostřednictvím kurzů začal studovat herectví. Přestože si zahrál v několika různých projektech, září spíše jako režisér. Do své tvorby přenáší své policejní zkušenosti, což jde rozhodně ze seriálu jako jsou třeba Komisař Moulin, Policajti a Zvláštní jednotka poznat.

„Drtivá většina dělá svou práci,“ řekl o policistech pro Télé-Loisirs, ale dál se nechtěl vyjadřovat k tomu, co muži zákona dělají dobře nebo špatně. Své režisérské umění a policejní zkušenosti opět jednou předvede, a to prostřednictvím drsného kriminálního dramatu Mír v Marseille. Netflix původně plánoval tento šestidílný seriál uvést až v příštím roce, ale nyní k velké radosti fanoušků akčních kousků víme, že se ho dočkáme ještě letos.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Napínavý krimi thriller Skoro normální rodina bude noční můrou všech rodičů a ukáže, kam až jsou někteří ochotni zajít

Foto: Netflix

Příběh kriminálního seriálu Mír v Marseille bude sledovat policejního kapitána a jeho obávaný tým, jak se doslova dřou z kůže, aby zatkli nejhoršího zločince v Marseille a zabránili mu tak v krvavé lázni. Během výkonu své práce se policisté pohybují na hraně zákona, přičemž jim není cizí rozdávat rány a vyhrožovat zločincům.

Pax Massilia znamená v Marseille mír. Jak můžete slyšet v první upoutávce, kterou Netflix odhalil během festivalu De la Fiction, Marseille je město, které skrývá nepříjemná překvapení pro ty, jež ho neumějí zkrotit. Komisařce nedělá problém prohlásit, že Marseille je šílené město, které dokážou udržovat jen šílení policajti.

PSALI JSME TAKÉ: Její postava byla v thrilleru Milé dítě unesena, znásilňována a zneužívána. Představitelka Leny dokáže o seriálu hovořit teprve teď

V hlavních rolích se představí Jeanne Goursaud, která ztvárnila první Lenu v thrilleru Milé dítě, který více než měsíc boduje na Netflixu. Dále Nicolas Duvauchelle, u kterého bude strhující novinka druhým seriálem z produkce Netflixu. V roce 2021 si zahrál v dramatickém thrilleru Nadobro ztracený. Kromě nich v seriálu své herecké umění předvedou Tewfik Jallab, Moussa Maaskri, Gino Montesinos, Florence Thomassin a Samir Boitard.

Kriminální drama Mír v Marseille Netflix uvede 6. prosince.


Zdroje: Netflix, ČSFD, Télé-Loisirs, Allocine, What´s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.