Romantika zase boduje. Diváky Netflixu u nás i ve světě okouzlil nový britský seriál a volají po pokračování

Foto: Netflix

Na Netflix minulý týden dorazil britský romanticko-dramatický seriál Můj život s Walterovic kluky (My Life with the Walter Boys), který okamžitě zabodoval u diváků a probojoval se do čela TOP 10 nejsledovanějších seriálů.

Britské romantické drama Můj život s Walterovic kluky vypráví příběh o dospívání. Patnáctiletá Jackie Howard poté, co při tragické nehodě ztratila svou rodinu, opouští svůj privilegovaný a řádný život v New Yorku a stěhuje se na venkov v Coloradu, aby byla se svou opatrovnicí – nejlepší přítelkyní své matky Katherine, která se svým manželem Georgem vychovává deset dětí.

Zatímco se Jackie zabydluje ve svém novém chaotickém venkovském domě, je odhodlaná se soustředit na svůj sen dostat se na Princeton. A přitom si láme hlavu s city ke dvěma velmi odlišným bratrům Walterovým: spolehlivému knihomolovi Alexovi a tajemnému a utrápenému Coleovi.

Jak se Jackie snaží proplouvat svým novým životem, hrozí, že city a napětí, které se snaží popírat, všechno zkazí. Podaří se jí zůstat věrná sama sobě, a přesto najít lásku a užít si romantiku?

ČTĚTE TAKÉ: ĎÁBEL NOSÍ PRADU NEBO EMILY V PAŘÍŽI PO JAPONSKU: MLADÁ DÍVKA V NOVÉM SERIÁLU ZJISTÍ, JAK TĚŽKÉ JE PRODÁVAT SPODNÍ PRÁDLO

Seriál, jehož tvůrkyní je Melanie Halsall, se ve světě i v Česku před víkend vyšvihl do čela tabulky aktuálně nejsledovanějších seriálů na Netflixu a skvěle si vede i co se hodnocení týče. Na Rotten Tomatoes mu zahraniční diváci dávají 85% hodnocení. V hodnocením vyzdvihují chemii mezi postavami i děj. Hlavně ženské publikum neskrývá své nadšení a prosí o druhou řadu.

Ani u nás si Můj život s Walterovic kluky nevede vůbec špatně. Na ČSFD má pěkných 70 %.

ČTĚTE TAKÉ: 10 NEJLEPŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ, KTERÉ V LISTOPADU VYŠLY NA NETFLIXU: THRILLER, OD KTERÉHO SE JEN TĚŽKO ODTRHNETE, NEBO POUTAVÉ VÁLEČNÉ DRAMA

Zdroje: Netflix, ČSFD, Rotten Tomatoes, Flix Patrol

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.