Pravidla rozkoše ukazují intimitu očima žen z různých kultur. Rozpovídaly se o orgasmech, orálu i masturbaci

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co takhle promluvit si o sexu? Taková otázka možná vzbudí rozpaky nebo vyvolá trapný smích. Lindsey Hoskins to však myslí vážně. Chce dámy naučit, aby se nestyděly prožívat rozkoš naplno a otevřeně rozmlouvá o intimních záležitostech s ženami různých kultur.

Nová dokumentární série s názvem Pravidla rozkoše (The Principles of Pleasures) zkoumá sexuální intimitu a rozkoš očima žen z různých kultur, prostředí a společenských vrstev.

Projekt, který je založen na práci spisovatelky Lindsey Hoskins a žen z celého světa, nabízí otevřené a upřímné diskuse o orgasmech, masturbaci, orálním sexu a mnoha dalších tématech. Dámy se při tom dělí o své skutečné touhy, zkušenosti a občasné, místy až hororové příběhy.

V tomto oči otevírajícím seriálu, který oslavuje složitý svět ženské rozkoše a popírá staromódní mýty, se zajímavě propojují sex, potěšení a moderní věda. Cílem minisérie je oslovit širší ženské publikum a pomoci dámám vykročit z nejistoty, naučit se rozumět řeči svého těla a zapomenout na stud, negativismus a nízké sebevědomí.

Minisérie o sexu má tři epizody a na Netflixu bude dostupná 22. března.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.