6 novinek, které si na Netflixu můžete pustit o víkendu: Šílené fantasy, pořádně žhavá reality show i závěr nejmilovanějšího dramatu

Foto: Netflix

Ani tento týden Netflix nezahálel a přinesl divákům několik novinek. I když jich tentokrát bylo o něco méně, než jindy, některé stojí za zhlédnutí. Na své si přijdou zejména milovníci seriálu Koruna, který je po dlouhých letech ve svém finále, ale také fandové asijské tvorby nebo fantasy.

Peklo pro nezadané

Populární reality show láká diváky na další sérii. Singles Inferno opět vyšle skupinu přitažlivých nezadaných jednotlivců na nádherný pustý ostrov. V seznamovacím programu se představí opět několik Korejců a Korejek, kteří vyhráli genetickou loterii, ale neměli takové štěstí na pravou lásku. Přijíždí tedy na ostrov (Inferno), kde se seznamují s dalšími singles ve stejné situaci. Účelem pobytu je najít spřízněnou duši a vrtulníkem odletět do luxusního hotelu (Paradise), kde je možné strávit romantickou noc.

Více jsme psali zde.

Jú jú hakušo

Čtrnáctiletý Yusuke Urameshi je drzý grázlík, který se často pere a nepatří ve škole mezi zrovna oblíbené žáky. Nikdo proto nečeká, že jednoho dne vystrčí dítě z cesty protijedoucímu autu, čímž ho zachrání a umírá místo něj. Svět duchů je jeho činem šokován a protože je jeho smrt předčasná, není pro něj v nebi ani pekle místo. Ve světě duchů se setkává s Koenmou, který mu učiní lákavou nabídku. Stane se mazoku, což je napůl člověk a napůl démon, a jako detektiv duchovního světa bude ve světě lidí vyšetřovat zločiny démonů. Dobrodružství mladíka, který je v jádru čestný, může začít.

Více jsme psali zde.

Slepičí úlet: Zrození nuget

Animovaný film, jehož premiéra byla zhruba o měsíc posunuta, bude pojednávat o opeřeném svazu a jeho vylétnutí z kurníku. V pokračování, na které jsme museli čekat dvě desetiletí, se opět setkáme s ikonickou Ginger a Rockym. Samozřejmě nebudeme ochuzeni o hejno jejich přátel a členů rodiny. Jelikož se původní snímek v roce 2000 zapsal do historie jako nejvýdělečnější stop motion animovaný film všech dob, přičemž tento rekord nebyl dodnes překonán, očekává se, že si druhý díl povede stejně dobře.

Koruna, 2. část 6. řady

Po ztrátě matky se princ William snaží znovu najít své místo na prestižní škole Eton. Jeho cesta je nejen o osobním smutku, ale i o potřebě monarchie udržet si veřejnou podporu. V témže okamžiku královna Alžběta (Imelda Staunton) při svém zlatém jubileu přemítá nad budoucností monarchie, zejména s ohledem na sňatek Charlese (Dominic West) a Camilly (Olivia Williams). Začíná také nová kapitola královské romantické pohádky prince Williama a půvabné Kate.

Více čtěte zde.

Carol a konec světa

Desetidílný animák pro dospělé je seriálem o pohodlí a jednotvárnosti. S tajemnou planetou řítící se k Zemi hrozí lidem na světě vyhynutí. Zatímco většina se cítí osvobozena a chce se vrhnout za svými nejdivočejšími sny, jedna tichá žena jménem Carol je sama ztracená mezi hédonistickými masami.

1670

Šlechtic Jan Adamczewski (Bartłomiej Topa) žije ve vsi Adamczycha. Je oddaný své rodině i tradicím a má ambice zapsat se do polských dějin. Jeho plány však narušuje manželka Zofia (Katarzyna Herman), která spíše věří ve vůli Stvořitele než v moc svého chotě. Dcera Aniela (Martyna Byczkowska) taky není žádná poslušná ovečka. Nesmírně ji trápí omezené zvyklosti 17. století a odmítá si vzít za muže zámožného nápadníka.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.