Zapomeňte na Big Brothera. Oblíbená reality show Peklo pro nezadané se vrací se třetí řadou

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Díky extrémní popularitě seznamovací show Singles Inferno se diváci můžou těšit na novou sezónu a další zvraty, pozměněná pravidla i krásné lokace. Korejská show, která se dostala do TOP 10 Netflixu tentokrát chystá další atraktivní svobodné lidi i nového moderátora.

Populární reality show láká diváky na další sérii. Singles Inferno opět vyšle skupinu přitažlivých nezadaných jednotlivců na nádherný pustý ostrov, ale tentokrát je čeká hned několik změn.

V seznamovacím programu se nám představí opět několik Korejců a Korejek, kteří vyhráli genetickou loterii, ale neměli takové štěstí na pravou lásku. Přijíždí tedy na ostrov (Inferno), kde se seznamují s dalšími singles ve stejné situaci. Účelem pobytu je najít spřízněnou duši a vrtulníkem odletět do luxusního hotelu (Paradise), kde je možné strávit romantickou noc.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězda reality show má z ostudy kabát: Diváky klamala padělky luxusního oblečení

V nadcházející sérii Pekla pro zadané se však tento koncept bude měnit. „To, co bývalo rájem a peklem, se úplně změní. Například ráj jako takový nebude jen luxusním letoviskem, ale spíše speciálním a intimním místem, kde mají páry šanci ponořit se hlouběji do svých emocí, což podpoří romantickou atmosféru.“, prozradila mluvčí korejského Netflixu Yoo Ki Hwan.

Další novinkou je nový moderátor, jenž se přidá k už známé čtveřici (Hong Jin Kyung, Lee Da Hee, Kyuhyun a Hanhae). Bude se jednat o Kim Jin Younga (DEX), kterého jsme mohli vidět v druhé sérii mezi účastníky. Atraktivní mladík od konce druhé série prorazil v showbyznysu, například jako herec v seriálu Zombieverse.

Co radí nováčkům a jak se těší na novou sezónu? „Nejdůležitější je neztratit sám sebe. Doufám, že každý je upřímný, což je nejskvělejší způsob, jak zapůsobit na svůj protějšek, než být někým, kým nejste. Doufám, že se my moderátoři budeme cítit, jako bychom byli na ostrově bok po boku se soutěžícími. Přeji všem hodně štěstí,” řekl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nádherný ostrov z reality show Peklo pro zadané je těžko přístupný a také neobydlený

Rozsáhlejší byl tentokrát i castingový proces. Producenti dokonce vyrazili do ulic rozdávat letáky, aby získali co nejlepší obsazení. Prozradili také, že vyhledávali vhodné a singles pomocí hashtagu #girlswhoworkout nebo #guyswhoworkout, nechali si poradit od okolí a kontaktovali PR týmy na vysokých školách a v různých firmách.

Třetí série Pekla pro nezadané vás zahřeje již 12. prosince!

Zdroje: TudumNetflix, Screen Rant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.