Červencové novinky na Netflixu: Závěrečná řežba Vikingů, epické finále jednoho z nejlepších seriálů a velký návrat Eddieho Murphyho 

Michaela Pašková
Foto: Bernard Walsh/Netflix © 2021

Léto je konečně v plném proudu a vedle nejrůznějších festivalů, večírků a grilovaček můžete volné chvíle v červenci strávit u novinek, které připravil Netflix. Kromě jiného si diváci vychutnají jeden obzvlášť velký comeback. Eddie Murphy se vrátí jako legendárního policajt Axel Foley.

Ze seriálů se v prázdninovém měsíci dočkáme temného brazilského dramatu Zoufalé lži, v němž žena čeká dvojčata. Každé z nich má ale jiného otce. Těšit se můžeme ale i na několik pokračování. Druhé řady se například dočká seriál První holka, ve kterém záhadná dívka docházející na chlapeckou školu zlomí hned několik srdcí, a reality show Cukrová horečka: V pečící formě. Nové díly dostane i apokalyptický thriller Sladký domove!, ve kterém se to hemží krvelačnými monstry.

V červenci Netflix uvede také poslední řadu hitu Vikingové: Valhalla, i když diváci by si v tomto případě jistě přáli mnohem více sérií. To se ovšem netýká závěrečných epizod španělského seriálu Elita, jehož kvalita začala upadat okolo třetí až čtvrté řady. Je s podivem, že příběh tří neslavnějších Vikingů i přes vysoká hodnocení míří do finále a seriál Elita brzy přivítá už osmou řadu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: RECENZE: TVRDÁ ODPLATA JE NAPROSTO PŘÍŠERNÝ BÉČKOVÝ BIJÁK. ANI VÝKON JESSICY ALBA MU MOC NEPOMÁHÁ

Epické finále dostane i kousek Cobra Kai, u něhož diváci nepředpokládali, že se vůbec někdy dočkají epizod šesté řady. Nicméně Netflix si v poslední době oblíbil rozdělování sérií na dvě poloviny, takže si první část šestky vychutnáme už 18. července a na druhou si počkáme do 28. listopadu. To by ale nebyl Netflix, aby nepřišel s něčím novým. Bohužel šestka nebude rozdělena na dvě, ale rovnou tři části. Premiéra poslední je stanovena až na příští rok.

Zaujmout by vás mohla i šestá série Too Hot To Handle, stejně tak jako seriálové zpracování Dekameronu, který je stálicí v povinné či maturitní četbě.

Z filmových novinek je potřeba rozhodně vyzdvihnout návrat Eddieho Murphyho, který se jako detektiv Axel Foley vrací na služebnu v Beverly Hills poté, co je ohrožen život jeho dcery. Upoutávky filmu Policajt v Beverly Hills: Axel F slibují pořádnou zábavu, nestárnoucího Murphyho a plno vtipných hlášek. „Moc se těším. Tohle je návrat legendy,” píše jeden z diváků pod trailerem.

PSALI JSME TAKÉ: 20 NEJSLEDOVANĚJŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ DRUHÉ PŮLKY ROKU 2023: VŠEM VYTŘEL ZRAK APOKALYPTICKÝ THRILLER, WEDNESDAY ZAŽÍVÁ POŘÁDNÝ PROPAD

Příběh autistického průvodce v muzeu, jehož život se nese ve znamení dodržování jasných pravidel, dokud mu do cesty nevkročí nová kolegyně, bude zpracován v romantickém dramatu Goyo. Za zmínku také stojí španělské sportovní drama Šampion, ve kterém horkokrevný fotbalista po bitce dostává v hraní utrum a pod vedením samotářského profesora se bude učit přijmout své vlastní já.

V sekci dokumentů byste neměli přehlédnout počínání holandského podvodníka, kterému běhá po světě nejméně 550 dětí. Novinku Jeden otec, tisíc dětí mají na svědomí tvůrci letošního dokumentu Láska, stalking, vražda.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.