Epické finále jednoho z nejlepších seriálů Netflixu je tady. Diváci Cobra Kai však takovou podpásovku rozhodně nečekali

Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix © 2024

Když se 9. září fanoušci jednoho z nejoblíbenějších seriálů Netflixu dočkali páté řady, většina si myslela, že už je poslední. Od té doby totiž bylo ticho po pěšině. Na začátku roku 2023 ale Netflix oznámil, že se Cobra Kai vrátí s šestou a zároveň poslední řadou. A ta je konečně za dveřmi!

Pamatujete na Danielův legendární jestřábí kop? Desítky let po Karate Kidovi z roku 1984 navazuje seriál Cobra Kai na příběh Johnnyho (William Zabka) a Daniela (Ralph Macchio), kteří se oba vrací ke svým starým sporům.

Je to už 30 let, co Johnny prohrál turnaj v karate proti Danielovi. Turnaj zamíchal s budoucností obou dvou. Z Daniela se stal bohatý podnikatel a Johnny se živí jako údržbář. Na scéně se ale objeví Miguel, soused, kvůli kterému se dá Johnny opět „do boje“ a otevře dodžó Cobra Kai.

Cobra Kai, 6. řada
Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix © 2024

Už pět sérií si fanoušci mohli užívat seriál plný rivality a karate, který se stal jedním z nejlepších, které Netflix za poslední roky nabídl. Fanoušky si ostatně získal po celém světě včetně Česka. O tom svědčí například i hodnocení na Kinoboxu, kde má Cobra Kai 87 %.

Když pak v lednu 2023 Netflix oznámil, že tento oblíbený kousek dostane ještě jednu řadu, fanoušci se nemohli dočkat. Tvůrci už tehdy slibovali velkolepou podívanou a nejlepší ze všech šesti řad.

Cobra Kai, 6. řada
Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix © 2024

Nyní Netflix konečně oznámil datum, kdy šestá řada vyjde. Tedy datum… data. Už jsme si u Netflixu zvykli, že jednotlivé řady oblíbených seriálů rozděluje do dvou částí, především ty závěrečné. Tentokrát však zašel ještě dál a 15 dílů poslední řady Cobra Kai se rozhodl vydat rovnou na tři části a to pěkně daleko do sebe.

První část vyjde 18. července, druhá 28. listopadu a třetí zatím ani nemá stanovené datum. Víme jen, že to bude v roce 2025. Jelikož mezi prvními dvěma částmi bude pauza téměř čtyři měsíce, může se klidně stát, že třetí část uvidíme až někdy koncem března.

Zdroj: Netflix, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 87 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.