Šestá řada populární reality show Too Hot to Handle se blíží. Soutěžícím zamotá hlavu nová Lana

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix

Pokud ani po velkém finále Survivor Česko & Slovensko stále nejste nabažení reality shows, máme pro vás dobrou zprávu. Na rajském pobřeží se totiž znovu setká partička přitažlivých a zároveň nezadaných, aby si zasoutěžili o lákavou finanční odměnu. V pořadí 6. série pořadu Too Hot to Handle bude už brzy na Netflixu a slibuje ještě více dramatu a nečekaných zvratů.

Zaláskovaná reality show Too Hot to Handle je pro velký úspěch po předchozích pěti řadách opět tady. Atraktivní singles se nastěhují do vily na prosluněném ostrově a budou soutěžit o pěkně tučnou částku 250 tisíc dolarů. A protože jsou všichni mladí a nespoutaní, jen těžko se vyhnou seznamování a kontaktu. Háček ovšem, spočívá v tom, že aby se dostali až k vysněné ceně, musí se vzdát sexu. A to je pro některé soutěžící velký problém.

Pořadu, jehož smyslem je navázání smysluplných vztahů bez fyzické intimity, se předchozích sérií lidé účastnili, aniž by věděli, že jdou do Too Hot to Handle. Věděli pouze, že se přihlásili do „nového konceptu seznamovací reality show“. Nyní se ale tvůrci rozhodli, že potenciální účastníky nalákají přímo na přihlášku do tohoto konkrétního pořadu.

ČTĚTE TAKÉ: CO SE STANE, KDYŽ SE SPOJÍ SQUID GAME A TOO HOT TO HANDLE? TO VÁM NETFLIX UKÁŽE VE SVÉ NOVÉ SHOW

„Poprvé si naši nezbední nymfomani myslí, že ví, k čemu se upsali. Strážkyně Lana má ale další v rukávu v podobě nové odměny, nových zvratů a pár starých známých tváří. To ale není všechno. Šestá série také představí „Zlou Lanu“, jejíž přítomnost ve vile zaručí velké trable,“ uvedli tvůrci v krátké ukázce na oficiálním Facebooku Netflixu.

Ačkoliv tedy nové žhavé tváře zatím neznáme, vypadá to, že o hlas známého reproduktoru, jenž soutěžící hlídá, aby nepáchali neplechu, nepřijdeme. Stejně tak by v pokračování měl zaznít i hlas oblíbené vypravěčky Desiree Burch. Na další várku chaosu, překvapení a pokušení si diváci počkají do 19. července. Poté budou epizody vycházet postupně ve třech částech.

PSALI JSME: HVĚZDA POPULÁRNÍ REALITY SHOW OZNÁMILA SMUTNOU NOVINU. V ŠESTADVACETI LETECH MÁ RAKOVINU

  • Epizody 1-4: Pátek 19. července
  • Epizody 5-7: Pátek 26. července
  • Epizody 8-10: Pátek 2. srpna

Zdroje: Tudum, Netflix, Marie Claire, Netflix Life, Sportskeeda

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.