5 novinek, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Kandidát na Oscara nebo napínavé krimi, od kterého se jen těžko odtrhnete

Foto: Netflix

Přemýšlíte, co si o víkendu pustit na Netflixu? Během prvního lednového týdne Netflix nasadil laťku hned poměrně vysoko. Vydal totiž spoustu zajímavých titulů. Chvíle napětí a spoustu zvratů zažijete u další seriálové adaptace Harlana Cobena Podruhé mě neoklameš, žaludek se vám bude svírat u Sněžného bratrstva a nebude chytě ani akční komedie Bratři Sunovi v čele s oscarovou herečkou Michelle Yeaoh.

Podruhé mě neoklameš

V osmidílné sérii se Maya Stern snaží vyrovnat s brutální vraždou svého manžela Joea. Když ale nainstaluje dětskou chůvičku s kamerou, aby měla pod dohledem svou malou dcerku Lily, přijde šok. Ve svém domě totiž spatří muže, kterého poznává. Je to její manžel Joe, o kterém si myslela, že je mrtvý. Vyšetřování vraždy vede detektiv Sami Kierce, který se však potýká s vlastními kostlivci ve skříni. Mezitím se Mayina neteř a synovec snaží zjistit pravdu o vraždě své matky, k níž došlo o několik měsíců dříve. Mohou spolu případy souviset? Pátrání po pravdě postupně odhalí šokující tajemství, které navždy změní životy všech zúčastněných.

Více jsme psali zde.

Bratři Sunovi

Příběh akčního dramatu začíná ve chvíli, kdy je nejmocnější hlava mocné tchajwanské triády zastřelena záhadným vrahem. Jeho nejstarší syn, legendární zabiják Charles „Chairleg“ Sun, se vydává do Los Angeles, aby ochránil svou matku Eilleen a naivního mladšího bratra Bruce (Sam Song Li). Tichý student byl až doposud chráněn před pravdou o své rodině a jeho největší starostí bylo, aby mamka nezjistila, že se chce stát hvězdou improvizované komedie.

Více jsme psali zde.

Sněžné bratrstvo

Filmový unikát v režii Juana Antonia Bayony rekonstruuje leteckou havárii, která se odehrála v Andách v roce 1972 a donutila přeživší přijmout extrémní opatření, včetně kanibalismu. Právě díky tomu si tato událost získala mezinárodní pozornost. Film bude v roce 2024 reprezentovat Španělsko v soutěži o ceny Oscar.

Více jsme psali zde.

Lekce truchlení

Marc v podání Dana Levyho žil spokojeně ve stínu svého manžela Olivera, jehož tvárnění se ujal Luke Evans. Oliver pro něj znamenal celý svět, takže když nečekaně zemřel, Marc se zhroutil. Zdrcující zkušenost ho s jeho nejlepšími přáteli zavedla do Paříže, kde ho čeká odhalení několika šílených pravd.

Více jsme psali zde.

Kryptotunel 

Svižný dokument režiséra Bryana Storkela nás provede vzestupem a pádem spoluzakladatele společnosti Centra Tech, který už v dětství snil o kariéře zločince. V roce 2017, uprostřed šílenství spojeného s bitcoinem, si přišli podvodníci na své. Když Raye Trapaniho oslovil jeho kamarád s nápadem na vytvoření debetní karty pro kryptoměny, neváhal a chopil se příležitosti. Zásluhou falešných profilů na LinkedIn, placené podpory ze stran celebrit a neukojitelné touze lidí po rychlém zbohatnutí si přišla společnost Centra Tech na miliony dolarů denně.

Kromě výše zmíněných novinek přímo od Netflixu streamovací platforma první týden v lednu přidala do své nabídky také trhák Toma Cruise Top Gun: Maverick, oblíbený animovaný muzikál Zpívej 2, romantickou komedii s Jennifer Lopez Vem si mě nebo skvělý animák Zlouni. V neděli 7. ledna pak streamovací platforma uvede také snímek Panství Downton: Nová éra z roku 2022.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.