Vytříbený humor a působivé akční scény: Netflix vydal trailer k seriálu s oscarovou Michelle Yeoh a tvrdý boj o nadvládu triády může začít

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Vzhledem k tomu, že se premiéra akčního dramatu Bratři Sunovi (The Brothers Sun) s oscarovou Michelle Yeoh v jedné z hlavních rolí nezadržitelně blíží, vydal Netflix působivý trailer. Vypadá to, že kromě četných akčních scén nebudeme v novince ochuzeni o vytříbený humor.

V rámi Geeked Week, který proběhl minulý měsíc, Netflix zveřejnil nové informace o nadcházejícím akcí nabitém rodinném drama Bratři Sunovi, za jehož vznikem stojí Brad Falchuk, jenž se proslavil prací na projektech jako jsou American Crime Story a American Horror Story. Není proto divu, že novinka pojednávající o zločineckém podsvětí bude nejenom chrlit jednu akční scénu za druhou, ale o zvrácený humor v ní opravdu nouze nebude.

„Seriál zkoumá, co to znamená být synem, co to znamená být bratrem a také co to znamená udržet rodinu pohromadě,“ uvedl pro Tudum Falchuk, který je zároveň showrunnerem, scenáristou a výkonným producentem seriálu. Přestože se vše dle jeho slov bude točit okolo zločinecké rodiny, po které nejrůznější gangy střílejí a snaží se ji zničit, její vnitřní problémy jsou velmi obyčejné.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Drsné kriminální drama vycházející ze skutečného příběhu míří na Netflix. Po jeho zhlédnutí se vám bude otevírat kudla v kapse

Michelle Yeoh, Sam Song Li a Justin Chien v seriálu Bratři Sunovi.
Foto: Netflix

O čem Bratři Sunovi budou pojednávat? Příběh začíná ve chvíli, kdy záhadný vrah zastřelí nejmocnější hlavu tchajwanské triády. Jeho nejstarší syn neboli legendární zabiják Charles „Chairleg“ Sun (Justin Chien) se vydá do Los Angeles, aby ochránil svou matku Eilleen (Michelle Yeoh) a mladšího bratra Bruce (Sam Song Li)., který o zločinecké podstatě své rodiny nemá nejmenší tušení. Jeho největší starostí je, aby mamka nepřišla na to, že se chce stát hvězdou improvizované komedie.

V momentě, kdy nejsmrtonosnější společnosti v Tchaj-peji a nová vznikající frakce touží získat nadvládu, se musí Charles, Bruce a jejich matka semknout a společně je porazit. Mezitím se pokusí zahojit staré rány způsobené odloučením a zjistit, co to znamená být rodinou.

PSALI JSME TAKÉ: Futuristické dystopické drama ohromilo filmové kritiky a teď míří na Netflix. Je těžké z toho nebýt nadšený, zaznívá v recenzích

Zveřejněný trailer začíná ve chvíli, kdy se Eilleen dozvídá, že si padouši jako svůj cíl nezvolili Charlese, ale Bruce, protože se dozvěděli o jeho existenci a nebojí se ho. Protože její rodina čelí útoku, nezbývá jí nic jiného, než svému naivnímu synovi říci pravdu. Bruce to samozřejmě nevezme zrovna dobře a oznámí, že on zločincem nechce být. To však gangy nezajímá a tak následuje pořádná smršť akčních scén.

Akční drama Bratři Sunovi Netflix uvede 4. ledna.


Zdroje: Tudum, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.