6 největších es, která do konce roku Netflix vytáhne z rukávu: Monumentální vesmírný velkofilm, děsivá apokalypsa nebo Berlín

Foto: Chris Strother/Netflix

Máme tu prosinec a s ním i další ukázku toho nejlepšího, na co se můžeme těšit na Netflixu. Nebude samozřejmě chybět spousta skvělých filmů a seriálů včetně velkolepého sci-fi eposu Rebel Moon nebo apokalyptické novinky s Julií Roberts.

Netflix opět přichází s hromadnou upoutávkou na filmové a seriálové novinky, které svým divákům nabídne během prosince. Už 8. prosince láká na apokalyptický thriller Nech svět světem s Julií Roberts a Ethanem Hawkem v hlavních rolí.

O týden později, tedy 14. prosince se pak dočkají příznivci dramatu o britské královské rodině Koruna. Na Netflix totiž dorazí druhá část poslední řady, kde uvidíme například rozkvět lásky prince Williama s princeznou Kate.

Hned další den, 15. prosince, na Netflix dorazí dobrodružná animák Slepičí úlet: Zrození Nuget. Kdo si pamatuje na počítačovou hru, v které se střílelo na slepice, možná si rád užije nostalgickou chvilku.

TAKÉ JSME PSALI: FILMOVÝ SKVOST, Z KTERÉHO VÁM NEBUDE DOBŘE OD ŽALUDKU A JEDEN Z NEJPOZORUHODNĚJŠÍCH PŘÍBĚHŮ 20. STOLETÍ MÁ NOVÝ TRAILER A MÍŘÍ NA NETFLIX

Následovat pak bude 20. prosince Maestro Bradleyho Coopera. Životopisné drama o slavném dirigentovi Leonardu Bernsteinovi vzbuzuje velká očekávání i díky tomu, že zabodovalo na filmovém festivalu v Benátkách, kde si vysloužilo desetiminutový potlesk ve stoje a příznivé ohlasy kritiků.

Dva dny před Štědrým dnem, 22. prosince, se očekávané novinky od Zacka Snydera dočkají příznivci sci-fi a vesmírných válek. Rebel Moon lákající na prozkoumávání tajemných zákoutí vesmíru bude velkolepým zakončením roku. Podle tvůrců a herců jde o monumentální dílo, které lze nazývat opravdovým velkofilmem.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÝ NAPÍNAVÝ KRIMI THRILLER NETFLIXU VÁS CHYTÍ OD PRVNÍ EPIZODY A UŽ NEPUSTÍ: JEN TĚŽKO SE OD TOHO DÁ ODTRHNOUT, HODNOTÍ HO DIVÁCI

Těsně na konci roku, 29. prosince, se pak dočkají všichni příznivci Papírového domu, kterým už chyběla pořádná seriálová loupež. Do vašich obýváků se totiž se svou bandou vplíží Berlín.

Nabídka na prosinec je opravdu pestrá. Netflix si na konec roku schoval ta největší esa. Jak se všechny velice očekávané novinky povedly, to zjistíme už brzy.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.