Polonahá Kate a svatba Charlese a Camilly. Netflix vydal první sérii fotek ke 2. části závěrečné řady seriálu Koruna

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix zveřejnil první náhled do druhé části poslední řady oblíbeného seriálu Koruna (The Crown). První část se týkala především princezny Diany a osudné nehody v Paříži. Nyní nás čeká například seznámení s dospělými princi Williamem a Henrym nebo svatba prince Charlese a Camilly Parker Bowles. Podívejte se s námi na první fotky. Určitě vás naladí ke sledování.

V závěrečné kapitole, která vyjde v prosinci, se vedle stávajícího obsazení představí také nováčci: Ed McVey (princ William), Meg Bellamy (Kate Middleton) a Luther Ford (princ Harry). Z nejnovějších fotek můžete posoudit, zda se herci skutečně podobají členům britské královské rodiny.

ČTĚTE TAKÉ: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ SOUTĚŽNÍ SHOW NETFLIXU BYLA PRO NĚKTERÉ HOROREM. HRÁČI VYHROŽUJÍ ŽALOBOU KVŮLI ÚJMĚ NA ZDRAVÍ A TRVALÝM NÁSLEDKŮM

Od svého uvedení na Netflixu v roce 2016 získal seriál Koruna řadu nominací a prestižních ocenění, a to včetně 15 nominací na cenu BAFTA, 10 nominací na Zlatý glóbus (včetně 4 vítězství), 69 nominací na cenu Emmy (z toho 21 vítězství za 4 sezóny) a spoustu dalších.

Stálým a věrným fanouškům seriálu jistě nemusíme připomínat, že v této fiktivní dramatizaci inspirované skutečnými událostmi, se vypráví příběh královny Alžběty II. a politické i osobní události, které formovaly její vládu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: NOVÝ NAPÍNAVÝ KRIMI THRILLER NETFLIXU VÁS CHYTÍ OD PRVNÍ EPIZODY A UŽ NEPUSTÍ: JEN TĚŽKO SE OD TOHO DÁ ODTRHNOUT, HODNOTÍ HO DIVÁCI

Co nás všechno čeká ve 2. části 6. řady

Po ztrátě matky se princ William snaží znovu najít své místo na prestižní škole Eton. Jeho cesta je nejen o osobním smutku, ale i o potřebě monarchie udržet si veřejnou podporu. V témže okamžiku královna Alžběta (Imelda Staunton) při svém zlatém jubileu přemítá nad budoucností monarchie, zejména s ohledem na sňatek Charlese (Dominic West) a Camilly (Olivia Williams). Začíná také nová kapitola královské romantické pohádky prince Williama a půvabné Kate.

Druhá část závěrečné řady seriálu Koruna bude mít 6 epizod a na Netflixu bude dostupná 14. prosince.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.