Nový napínavý krimi thriller Netflixu vás chytí od první epizody a už nepustí: Jen těžko se od toho dá odtrhnout, hodnotí ho diváci

Foto: Ida Borg / Netflix

Na Netflix v pátek 24. listopadu dorazil švédský kriminální thriller Skoro normální rodina (A Nearly Normal Family). Po jeho zhlédnutí se možná budete ptát, kam až jsou schopni rodiče zajít, aby ochránili své děti.

Kriminální thriller Skoro normální rodina byl natočen podle stejnojmenného bestselleru Mattiase Edvardssona, kterého se ve 35 zemích po celém světě prodalo přes 550 tisíc výtisků. Za natočením seriálu stojí režisér Per Hanefjod a autor knihy na tvorbě seriálu podílel jako výkonný producent.

Středobodem seriálu je rodina Sandelloýcýh, kterou tvoří kněz Adam, právnička Ulrika a jejich devatenáctiletá dcera Stella. V rezidenčním předměstí u Lundu žijí zdánlivě dokonalým životem. Jednoho dnes se však jejich život promění v noční můru poté, co Stella skončí ve vazbě, protože je obviněna z vraždy. Zdrcení rodiče nevědí, co mají dělat. Co se vlastně stalo? Přestože chtějí své dceři za každou cenu pomoci, znají ji doopravdy? Nebo sebe navzájem?

V roli Stelly se představila Alexandra Karlsson Tyrefors, její matku hraje Lo Kauppi a otce Björn Bengtsson.

Více jsme o seriálu psali zde.

Seriál je na Netlfixu teprve od pátku a už se těší velké oblibě. Na Rotten Tomatoes mu zahraniční diváci udělili pěkných 80 %. „Jen těžko se od toho dá odtrhnout. Skvělé herecké výkony, skvěle zpracované a zrežírovaném,“ uvádí jeden z diváků. Ani u nás si seriál nevede zle, ba naopak. Na ČSFD mu Češi a Slováci dali prozatím 72 %.

„Skoro normální rodina je strhující příběh, který vás bude lákat na sledování další a další epizody,“ uvádí ve své recenzi Greta Heggeness z magazínu Pure Wow. Další recenze pak uvádějí, že se seriál hodně napínavý a divák má tendenci každou chvíli měnit svůj názor na to, kdo je podezřelý.  Příběh nastoluje otázky týkající se morálky lhaní a také, jak daleko by rodiče měli zajít při ochraně svého dítěte.

Zdroje: Netflix, Rotten Tomatoes, Netflix, Pure Wow

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Pobíječ Much

    Skvělý seriál.