Dokument, po kterém nebudete mít chuť k jídlu nebo ujetá zombie komedie aneb Co si během deštivého víkendu pustit na Netflixu

Foto: Netflix

Čeká nás upršený víkend a tak možná mnozí z nás pověsí své cestovatelské plány na hřebík a zůstanou v pohodlí domova. Pokud hledáte tipy na to, co sledovat na Netflixu, máme pro vás pět tipů na novinky, které vyšly v uplynulém týdnu.

(P)otrava

Ve středu 2. srpna vydal Netflix dokument (P)otrava, který vám otevře oči o smrtelných nemocích, které pocházejí z potravin. Šokující odhalení o potravinářském průmyslu vás rozhodně nenechá chladnými.

Více jsme psali zde.

Srdcerváči, 2. řada

Nick a Charlie budou řešit svůj vztah, Tara a Darcy budou čelit nepředvídaným výzvám a Tao a Elle musí zjistit, zda mohou být někdy víc než jen přátelé. Se zkouškami na obzoru, školním výletem do Paříže a plesem, který je třeba naplánovat, má parta na cestě dalšími etapami života, lásky a přátelství hodně práce.

Více jsme psali zde.

Jeden za jednoho

Nekonvenční saudská komedie ukazuje zamilovaného řidiče a mazaného automechanika, kteří omylem svezou šéfa gangu v penzi a spustí tím řetězec bláznivých a nebezpečných událostí, které jim převrátí život vzhůru nohama.

Více jsme psali zde.

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie

Akira Tendo pracuje ve firmě, kde ho zneužívají. Musí snášet nekonečnou šikanu a šílené přesčasy. Jednoho rána však město zachvátí zombie a celý kraj je najednou úplně zdevastovaný. Při pohledu na takovou zkázu Akira radostí vykřikne, že už nemusí chodit do kanceláře. Konečně všem ukáže svou přirozenou pozitivní povahu, protože vymyslí 100 věcí, které chce udělat, než se stane zombíkem, včetně úklidu svého bytu a kempování na balkoně. Neřeší to, co se děje venku, ale okamžitě se vydá svůj seznam splnit.

Více jsme psali zde.

Mario Biondo: Poslední hodiny

Máte rádi dokumenty, které řeší záhadné vraždy? Netflix vydal Mario Biondo: Poslední hodiny, dokumentární sérii, která se zabývá smrtí manžela známé španělské moderátorky. I když byla uzavřena jako sebevražda, Mariovi rodiče si do dnes myslí, že ho někdo zabil a nedokážou se s jeho smrtí smířit. Mohou mít pravdu?

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.