Thriller a zároveň pořádně ujetá komedie. To je novinka Netflixu, která má našlápnuto na nejzábavnější film týdne

Foto: Netflix

Už 3. srpna na Netflix dorazí saúdský film Jeden za jednoho (Head To Head). Netflix k němu zveřejnil dvouminutovou upoutávku, která ukazuje, co se se může stát dvěma nepravděpodobným parťákům, když svezou vysloužilého zločince.

V nekonvenční komedii, kterou režíruje Malik Nejer a scénář napsal Abdulaziz Almuzaini, hrají Abdulaziz Alshehri, Adel Radwan nebo Mohammad Alqass. Film ukazuje zamilovaného řidiče a mazaného automechanika, kteří omylem svezou šéfa gangu v penzi a spustí tím řetězec bláznivých a nebezpečných událostí, které jim převrátí život vzhůru nohama.

Trailer nám nejprve nabízí pohled do obchodního prostředí společnosti Šoférů Šejků, kde jeden z nich zvedne hovor a je mu předána zodpovědnost za doručení starého muže, kterého má vyzvednout na letišti. Ptá se, kam ho má odvézt a tajemný volající mu nařídí nechat ho v Bathaice. Dle reakce šoféra může jít o dost děsivé místo. „Přivez starého muže a dostaneš svého,“ končí hovor hlas z telefonu. „Hlavu za hlavu,“ zaznívá dále v traileru.

Nakonec se ukáže, že jde o jakýsi směnný systém únosů. Vše začíná vypadat jako nebezpečný podnik, který nemůže nikomu zajistit bezpečí. Zároveň však přichází hromada divokého dobrodružství a humorných scének.

První reakce diváků na trailer jsou většinou pozitivní. „Vypadá to opravdu zábavně a dobře natočené,“ píše například jeden pod trailerem na oficiálním YouTube kanálu Netflixu. „Způsob, jakým vytvořili rivalitu mezi těmito dvěma postavami, je intenzivní. Akční scény vypadají neuvěřitelně a už teď předpovídám, že tento film bude kasovním trhákem,“ uvádí další.

Jaký tento saúdský film nakonec opravdu bude, to se dozvíme už brzy – 3. srpna.  

Zdroje: Trailer, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.