Psychopat Joe Goldberg se vrátí ještě letos. V třetí sérii YOU možná potká novou lásku

Foto: Beth Dubber / Netflix

Oblíbený seriál TY (You) by se měl na Netflixu objevit někdy během tohoto roku. Pokračování není žádným překvapením, jelikož druhou sérii sledovalo přes 54 milionů lidí. Na pokračování psycho-kriminálního dramatu, v němž hlavní roli hraje stalker Joe Goldberg, který se nebojí jít přes mrtvoly, se těší fanoušci po celém světě. Co o pokračování zatím víme?

Pozor, článek obsahuje spoilery!

Joe Goldberg (Penn Badgley) se zdá být na první pohled obyčejným klukem, který pracuje v knihkupectví. Jednoho dne se však zamiluje do své zákaznice Guinevere Beck (Elizabeth Lail). Je jí doslova posedlý a nezastaví se před ničím. Zbaví se každé překážky, která by jí mohla zabránit ho milovat. Nic ale nejde podle plánu a Joeovu lásku potká tragický konec.

Foto: Netflix

V druhé sérii seriálu TY došlo ke změně lokace, když se Joe prostě spakoval a přestěhoval se z New Yorku a do Los Angeles. Tam si změnil jméno na Willa a snažil se vyhýbat své minulosti. Netrvalo však dlouho a na scéně se objevila jeho nová múza, Love Quinn (Victoria Pedretti). Navzdory veškerému odhodlání změnit sám sebe a oprostit se od násilnických sklonů, začali kolem Joea zase umírat lidé. Na konci druhé série pak přišel nečekaný zvrat a odhalení. Další impulz k tomu, abychom se na třetí sérii netrpělivě těšili.

Příprava třetí série začala už před vydáním druhé. Od té doby však již uplynulo mnoho času a třetí série stále nikde. Tvůrci si během té doby založili také speciální účet na Twitteru @youwriters, kde fanoušky průběžné informují o novinkách. V listopadu 2020 potvrdili začátek natáčení.

Nové postavy

Nikoho asi nepřekvapí, že se v třetí sérii i nadále budeme setkávat s Joem a Love. Netflix však také oznámil dvě nové postavy. Jednou z nich bude insta matka Sherry, kterou si zahraje Shalita Grant. Druhým nováčkem je Travis VanWinkle, který ztvární bohatého Caryho. Ten byl měl mít podle všeho blízký vztah s Joem.

Novou postavou v třetí řadě seriálu TY by měl být také jistý Dante. Veterán s poškozeným zrakem, který pracuje v místní knihovně. Je sarkastický, unavený světem, avšak velice spolehlivý. Zahraje si ho Ben Mehl.

V říjnu 2020 bylo dále oznámeno, že se k obsazení přidá také Scott Speedman. Představí se jako poměrně zdrženlivý, tajemný a úspěšný generální ředitel Matthew.

O čem bude třetí série?

Třetí série má z části pokračovat v adaptaci knihy Skrytá těla od Caroline Kepnes. Na konci druhé série přišel velký zvrat, když vyšlo najevo, že Love zavraždila Delilahu, a Joe zjistil, že jeho současná láska má podobně pokroucenou osobnost jako on. Prozradila mu, že ho celou dobu měla prokouknutého, ale i přes to ho milovala. Také mu svěřila své tajemství z teenagerovských let, kdy zabila milenku svého bratra Fortyho.

Na konci druhé série pak můžeme maličko nakouknout do třetí série, kde se Joe s Love v pokročilém stadiu těhotenství stěhují do domu na předměstí. Joe pak naznačuje, že jeho novou „obětí“ bude jejich sousedka.

Foto: Beth Dubber / Netflix

Za zmínku rozhodně stojí, že autorka knižní předlohy seriálu Caroline Kepnes 6. dubna letošního roku vydala třetí knihu s názvem You Love Me. Joe se v příběhu stěhuje na severozápad Pacifiku poté, co mu rodina Quinnových zaplatí za to, aby zmizel, i když to znamená opustit syna, kterého Love porodila. Jeho minulost však nezůstane dlouho pohřbena, přestože Joe najde další lásku ve vdané knihovnici a matce dospívající dcery Mary Kay. Můžeme tedy čekat, že se tvůrci seriálu i tentokrát z velké části drželi knižní předlohy?

Herec Penn Badgley má svou vlastní teorii o tom, co můžeme od Joea očekávat v pokračování. Věří, že se bude snažit najít to, o co v dětství přišel. Možná se tak konečně dozvíme, co způsobilo, že se stal sociopatem.

Kdy třetí série vyjde?

Podle zpráv ProductionWeekly z listopadu 2020 mělo být natáčení ukončeno koncem dubna 2021. Netflix zatím oficiálně oznámil jen to, že třetí sezóna TY vyjde během roku 2021. Dřív než na podzim se ale zřejmě nedočkáme.

Foto: Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.