Královna Šarlota mění historii Netflixu. Seriál se vyšplhal mezi nejsledovanější tituly a sesadil hororový thriller podle skutečné události

Foto: Liam Daniel/Netflix © 2023

Čas od času se nějaký seriál od Netflixu stane tak populárním, že jeho sledovanost stoupá po několik týdnů a drží se dlouho na prvních příčkách TOP 10 nejsledovanějších titulů. Přesně tak je na tom i životopisné romantické drama Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových (Queen Charlotte: A Bridgerton Story).

Seriál Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových oficiálně korunován jedním z nejpopulárnějších televizních seriálů Netflixu v angličtině všech dob. S 80,3 miliony zhlédnutími k dnešnímu dni se prequel Bridgertonových dostal na 10. místo nejsledovanějších seriálů na Netflixu a sesadil z této pozice mysteriózní thriller podle skutečného příběhu Vidím vás (The Watcher).

Královna Šarlota se nyní připojuje k oběma řadám Bridgertonových, které se na tomto čestném seznamu nejsledovanějších také nacházejí. První řada je na čtvrté pozici a druhá se aktuálně drží na osmé příčce.

Seriál Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových má stále čas, aby šplhal v žebříčku dál. Do konce 91denního okna od premiéry, ve kterém se sledovanost pro žebříček nejsledovanějších titulů měří, zbývají ještě necelé dva týdny.

Žebříčku nejsledovanějších seriálů na Netflixu minulý týden (17. až 23. července) vládla romantická série Sladké Magnólie (Sweet Magnolias) se svou třetí řadou, zatímco na druhé příčce se držela druhá řada Advokáta (The Lincoln Lawyer) a na třetí Zaklínač (The Witcher). Je však jasné, že tento týden zamíchají kartami poslední tři díly třetí řady Zaklínače, které právě vyšly. Do pořadí však může promluvit i druhá řada jihokorejského Dezertéra (D.P.), která vychází v pátek nebo sci-fi thriller V ráji (Paradise).

Zdroje: Netflix TOP 10

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.